Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Λεφτά υπάρχουν μόνο για τα κόμματα και τις σπατάλες τους ...

Όσο απίστευτο και είναι , την ώρα που το κράτος χρωστά σε χιλιάδες επιχειρήσεις δισεκατομμύρια ευρώ , την ώρα που αρνείται να επιστρέψει το ΦΠΑ στις επιχειρήσεις που αναγκάζονται να ΚΛΕΙΝΟΥΝ , την ώρα που τα ταμεία αδυνατούν να καλύψουν τις συντάξεις χιλιάδων συνταξιούχων και ΚΟΒΟΥΝ παραπάνω τις συντάξεις , αυτή την ώρα επέλεξε η κυβέρνηση Παπαδήμου να δώσει λεφτά στα κόμματα για τις προεκλογικές τις σπατάλες τους !!!


Αποφασίστηκε χθες από τον υπουργό Εσωτερικών κ. Γιαννίτση η εκταμίευση 7,7 εκατομμυρίων ευρώ για την ενίσχυση των κομμάτων!!!

Αυτό είναι άλλη μία πρόκληση για την κοινωνία που δοκιμάζεται , αποτελεί κόλαφο για τους ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ των ΜΜΕ που παρουσιάζουν στον λαό την κυβέρνηση Παπαδήμου σαν... "Διαφορετική" από τα πολιτικά κόμματα...

Όσο και να θέλουν να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια οι Έλληνες βλέπουν καθαρά...
Θα την πληρώσουν ΟΛΟΙ αυτή τους την ΠΡΟΚΛΗΣΗ..
Μήν παραπονεθεί κανείς για αποδοκιμασίες και λοιπές εκδηλώσεις προς τον "Πολιτικό Κόσμο" γιατί θα είναι ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.