Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Η Φώφη "μαλώνει" την ΝΔ γιατί θα κόψει φόρους !!!

Ενοχλήθηκε βλέπετε από την δέσμευση της ΝΔ για κατάργηση του ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ μέσω ΔΕΗ και προσπάθησε να φέρει στα ίσα τα δύο κόμματα λέγοντας : 
«Η έκτακτη εισφορά στα ακίνητα, που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ,  αποτελεί μέρος του ήδη συμφωνημένου και υπογεγραμμένου και από το κόμμα της ΝΔ μνημονίου με τους εταίρους μας» και ότι «τα έσοδα που προβλέπει είναι απολύτως κρίσιμο στοιχείο του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Προσαρμογής
Η κατάργησή του ειδικού αυτού τέλους σημαίνει ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να πείσει την τρόικα ότι μπορεί να επιβάλει άλλο ισοδύναμο μέτρο που θα αποφέρει έσοδα για το κράτος ύψους δύο δισ. ευρώ».


Αμέσως ήρθε και η απάντηση από την ΝΔ μέσω του Αναπληρωτή Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Κυκλάδων, κ. Ι. Βρούτση :




Αν η κα Γεννηματά ρωτούσε τον κ. Λοβέρδο, θα μάθαινε ποιο είναι το κόμμα του λαϊκισμού, και ποιος βεβαίωνε τον κόσμο πως “λεφτά υπάρχουν”.


Αν ρωτούσε τον κ. Βενιζέλο, θα της έλεγε ότι είναι ο ίδιος που απέκλειε το ενδεχόμενο να μπει το τελευταίο χαράτσι στα ακίνητα, μέσω της ΔΕΗ. Ότι είναι ο ίδιος που βεβαίωνε πως θα ήταν προσωρινό. Και ότι είναι ο ίδιος που τελικά το έκανε μόνιμο.


Αν “διάβαζε” ή “άκουγε” τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας, θα καταλάβαινε γιατί με την εφαρμογή τους τα πράγματα θα ήταν σήμερα πολύ καλύτερα.


Αν, τέλος, ρωτούσε τους πολίτες, θα καταλάβαινε τις τεράστιες ευθύνες του κόμματός της για όσα σήμερα περνά ο Τόπος και η κοινωνία».


Σημείωση Αντίλογου: Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ότι το ΠΑ-ΣΟΚ προσπαθεί μόνο μέσω της ΒΑΡΙΑΣ φορολογίας σε όσους Έλληνες είναι αυτό που λέμε "ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ" , να καλύψει τις ΤΡΥΠΕΣ που αφήνει ο ΣΠΑΤΑΛΟΣ δημόσιος τομέας ΑΡΝΟΥΜΕΝΟ να μειώσει το κομματικό κράτος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.