Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Τώρα που τα ... λέμε όλα...

Μια και πήραν φόρα τα στελέχη της σημερινής Ν.Δ και βγαίνουν στα ραδιόφωνα και στις εφημερίδες με πλερέζες για τον "λανθασμένο χειρισμό" της απογραφής από την κυβέρνηση της Ν.Δ (ελπίζω να θυμάστε ποια είναι αυτή... , του Κ. Καραμανλή  ντε.... , αυτού με το καπέλο Ν.Δ... , αυτού που δεν μιλάει...) παρομοιάζοντας την απογραφή "ίσα και όμοια  με τα λάθη του ΠΑΣΟΚ" της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου , μήπως πρέπει να μας ενημερώσουν και εμάς που δεν προλάβαμε να εμπεδώσουμε την αλλαγή στάσης αυτή για τα παρακάτω :

Αλογοσκούφης: Η απογραφή ήταν προεκλογική δέσμευση...

Αντί να ασχοληθούν με τον Παπακωσταντίνου που μας έχει καταστρέψει με τα πειράματα που κάνει εις βάρος μας, στην Ν.Δ άρχισαν όλοι να τα χώνουν στον Αλογοσκούφη λες και αυτοί βρίσκονταν αλλού την συγκεκριμένη περίοδο.

Για ανεύθυνη στάση της ΝΔ έναντι των κεντρικών επιλογών της κυβέρνησης Καραμανλή στην οικονομία, μιλάει ο κ. Αλογοσκούφης, που τονίζει ότι απόφαση για την απογραφή ήταν πράξη εθνικής ευθύνης, αποτελούσε αίτημα της Εurostat από το 2002 και ήταν προεκλογική δέσμευση. 
«Οποιαδήποτε άλλη πολιτική θα ήταν....

Απογοήτευση ...

Ένα χρόνο τώρα στράγγιξαν την αγορά , φορολόγησαν ακόμα και νεκρούς , ψηφίσθηκαν χιλιάδες σελίδες  με αλλαγές στην φορολογική νομοθεσία , χιλιάδες ώρες έχουν σπαταληθεί στην T.V από αρμόδιους και "αρμόδιους" για να τρομάξουν - φοβίσουν - νουθετήσουν τους Έλληνες να μήν φοροδιαφεύγουν και να ζητούν αποδείξεις...
Θα περίμενε κανείς αν μη τι άλλο τουλάχιστον να πετύχαιναν τους ΣΤΟΧΟΥΣ που οι ΙΔΙΟΙ έθεσαν...
Αμ δε...