Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Θα απαιτηθούν πιο επιθετικές και άδικες πολιτικές ...

Μήπως έχετε μεγάλη ιδέα για τα "κατορθώματά" σας κ . Λοβέρδο;;;


Ο Υπουργός στην συνέντευξή του στην Real News δηλώνει ότι : 
«Εάν δεν αποδειχθούμε αποτελεσματικοί και επιδέξιοι στην εξοικονόμηση πόρων, δίχως την περικοπή υπηρεσιών προς τον πολίτη, τότε θα απαιτηθούν πιο επιθετικές και άδικες πολιτικές. Παλεύουμε για το αντίθετο».


Τι ακριβώς μας λέει ο κ. Λοβέρδος ;;;


Μήπως "Μήν κουνιέστε" γιατί θα έρθουν χειρότερα ;;;


Ή ότι αν αποδειχθούν ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ και ΑΔΕΞΙΟΙ θα πρέπει ο πολίτης για ακόμα μία φορά να υποστεί τις συνέπειες των μειωμένων επιτυχιών τους με περισσότερο "αίμα";;;


Δεν καταλαβαίνει ο κ. Λοβέρδος ότι οι ΠΟΛΙΤΕΣ τους έχουν δώσει την εντολή να βρίσκονται εκεί που βρίσκονται και οι ΠΟΛΙΤΕΣ μπορεί να την πάρουν ΠΙΣΩ;;;


Το καταλαβαίνει αγαπητοί...

H αυτοάμυνα των πολιτών στον παραλογισμό πέτυχε και σήμερα...

Τα πανάκριβα διόδια στους δρόμους καρμανιόλες είναι άδικα.

Οι πολίτες πλέον έχουν φθάσει στα όριά τους.


Και σήμερα λοιπόν οι συγκεντρώσεις σε επιλεγμένα διόδια πέτυχαν τον σκοπό τους.

Τα εκατοντάδες μέλη, του κινήματος ενάντια στα διόδια, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που έκανε το πανελλήνιο συντονιστικό των επιτροπών αγώνα κατοίκων πολιτών και εργαζόμενων ενάντια στα διόδια και άνοιξαν σήμερα τις μπάρες σε πολλούς σταθμούς διοδίων.
Τα συνθήματα "Οι εθνικοί δρόμοι είναι δημόσια περιουσία - Σπρώξτε τη μπάρα. Μη πληρώνεις κι εσύ!" συγκινούν όλο και περισσότερους πολίτες...

Σχετ.:

Αυξάνονται Γεωμετρικά !!!

Πόσες άλλες ισορροπίες μπορεί να αντέξει ο Σαμαράς;

Υπάρχει θέμα αναδιάταξης των ψηφοφόρων και επομένως και των πολιτικών δυνάμεων. Δυστυχώς τα μεγάλα ελληνικά κόμματα , όπως λειτουργούν σήμερα, δεν εκπροσωπούν τις πραγματικές τάσεις και όσο πιο γρήγορα το φωνάξουμε εμείς, η πλέμπα, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες υπάρχουν να γίνει κάτι.


Να σκεφτούμε τι θέλουμε… Και όχι τι χρώμα έχει ο εκφωνητής που προεδρεύει των συνεδριάσεων των υπουργικών Συμβουλίων.
Είμαστε φιλογερμανοί, φιλοαμερικάνοι, φιλέλληνες, ή Έλληνες;
Δεν ξέρω πλέον τι θέλει ο Λαός… ξέρω μόνο τι θέλω εγώ. Κι εγώ θέλω, με γνώμονα τον κοινό νου, απελευθέρωση από το Μνημόνιο και Εθνική Αξιοπρέπεια. Θέλω ανάπτυξη για όλους και όχι για τους λίγους. Θέλω να μηδενιστεί το κοντέρ και να ξεκινήσουμε από την αρχή. Θέλω ειλικρίνεια, χρηστή διαχείριση, τιμωρία των ενόχων, ελαχιστοποίηση λαμογιάς, ελεύθερη μεσαία τάξη, λιγότερα τρωκτικά και παράσιτα,  ίσες ευκαιρίες, προστασία από την εξαθλίωση,  αριστεία στην παιδεία, ρυθμιστικές αρχές και όχι διοικητικές παρεμβάσεις, ελεύθερη πρωτοβουλία με μόνο κανόνα την μη κατάχρηση, πάταξη της διαπλοκής, διαχωρισμό εξουσιών, λιγότερη διαφθορά… Απλά πράγματα.
Δεξιά είναι, ή αριστερά, αυτά;

Η πενία τέχνας κατεργάζεται ...

Πρωτοχρονιά. Και το 2011 προαγγέλλεται από όλους ως το κρισιμότερο στη βαθιά οικονομική, αλλά και κοινωνική, κρίση στην οποία έχει βυθιστεί η χώρα. Στη δίνη του ασυγκράτητου κατήφορου έχουν περιέλθει και τα ΜΜΕ.
Και αυτών το αδιέξοδο είχε προδιαγραφεί πριν από πολλά χρόνια, καθώς η ηλεκτρονική ενημέρωση μέσω του επαναστατικού Διαδικτύου προδιέγραφε τη θανάσιμη συρρίκνωση της έντυπης ενημέρωσης, αφού προηγήθηκε η υπονόμευση από την τηλεόραση.

Για την κρίση στον Τύπο έχετε ήδη διαβάσει πολλά στο «Βήμα», που κι αυτό υποχρεώθηκε να προχωρήσει σε ηλεκτρονική πληροφόρηση τις καθημερινές. Ευτυχώς κυριαρχεί στην κυριακάτικη έκδοσή του. Και μάλιστα με μια έκπληξη που μου επεφύλαξε η συνάδελφος Δέσποινα Αλεφραγκή από την πανέμορφη πάντα Σαντορίνη. Ιδού αποσπάσματα από το κείμενο έκπληξη:

« Εμείς στο σπίτι, λόγω περιορισμού εισοδημάτων, σκεφθήκαμε το εξής: Αγοράζουμε το αγαπημένο μας “Βήμα” κάθε Κυριακή και το μοιραζόμαστε αναμεταξύ μας καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Την Κυριακή το διαβάζω πρώτη εγώ ως δημοσιογράφος. Την ίδια ημέρα διαβάζει τα περιοδικά και τα ένθετα ο σύντροφός μου. Τη Δευτέρα παίρνω την εφημερίδα στη δουλειά και τη διαβάζουν δύο συνάδελφοί μου. Τη μισή ο ένας, την υπόλοιπη ο άλλος. Την Τρίτη μού την επιστρέφουν και τη μισή τη δίνω στην κουμπάραμου, την υπόλοιπη στην κουνιάδα μου.

Φίλοι μας Αμερικάνοι...

Πολλά χρόνια τώρα έχετε οργανώσει συστήματα παρακολούθησης , για τα πάντα ...


Από τις ενσύρματες και  ασύρματες επικοινωνίες μέχρι το ίντερνετ και ότι άλλο (ΔΕΝ) μπορούμε να φανταστούμε...


Παρακολουθείτε κράτη , πολίτες , ταξιδιώτες και μή.


Σπεύδετε να εκδώσετε ταξιδιωτικές οδηγίες προς τους πολίτες σας αν κρίνετε ότι "κινδυνεύουν" σε κάποια ΦΙΛΙΚΗ σας χώρα επειδή γίνονται πορείες η διαδηλώσεις...
Η Ελλάδα έχει τύχει του "ενδιαφέροντός" σας σε αρκετές περιπτώσεις και οι ταξιδιωτικές οδηγίες για την χώρα μου δεν είναι λίγες...