Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Στρώνει τον δρόμο για να την "κάνει" ο Καρατζαφέρης...

Όλες του οι δηλώσεις ακολουθούν ένα δρόμο.
Τον δρόμο προς την ΕΞΟΔΟ από την κυβέρνηση...

Η τελευταία του δήλωση είναι η παρακάτω :

«Εκκληση για περισσότερη σοβαρότητα στην ηγεσία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ» απηύθυνε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, προειδοποιώντας πως «αν δεν υπάρξει πλήρης ταυτότητα απόψεων ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς ενδέχεται να αποτύχουμε».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μήν ανακατευθεί στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ ζήτημα που τις προηγούμενες μέρες προκάλεσε αντιπαράθεση αναμέσα στα δύο κόμματα, ζητώντας «να βρει επιτέλους ηγεσία για να έχουμε ένα αποτέλεσμα που θα εξασφαλίσει την αισιοδοξία».
Τόνισε δε : 

«Πολύ φοβούμαι όμως πως τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα απ' ό,τι φαίνεται από πλευράς συνεννόησης και νομίζω ότι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να πάρουμε τις αποφάσεις μας».

Όπως πάντα δεν κάνει ΚΑΜΙΑ αυτοκριτική...
Πάντα (Αυτό ισχύει για ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς) οι άλλοι φταίνε...

Ας τολμήσει όμως αν είναι "μάγκας" να αποχωρήσει από την κυβέρνηση πράγμα που ίσως να έχει αποτέλεσμα να άρει και η ΝΔ την ψήφο εμπιστοσύνης (αφού δεν ισχύουν τα συμφωνηθέντα...) και να πέσει η κυβέρνηση Παπαδήμου ΠΡΙΝ τακτοποιηθεί το θέμα με την επόμενη δόση...

Θα ΧΡΕΩΘΕΙ την χρεωκοπία της χώρας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ αυτός και οι τυχοδιωκτικές κινήσεις του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.