Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Πού έχουν σπουδάσει αυτοί ;;;

Από πού ως πού είναι "Ξεμπλοκάρισμα" αυτό ;;;
Πολύ "'Έξυπνο" το sale & lease back...
Θα πουλήσει το Ελληνικό δημόσιο σε Χ ποσό και ο αγοραστής θα έχει ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ενοίκιο από το Ελληνικό δημόσιο αποσβένοντας ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ την επένδυσή του !!!

Και η αντιπολίτευση βαυκαλίζεται ...

2 σχόλια:

  1. Mην είστε απόλυτος . Τα πάντα εξαρτώνται απο το πόσο πουλάς και πόσο νοικιάζεις. Αν πχ αυτά που πληρώνεις ως ενοίκιο είναι λιγότερα από αυτά που γλιτώνεις από τόκους πηγαίνοντας το εισπραχθέν τίμημα σε εξόφληση του χρέους δεν είναι κακό Φυσικά υπάρχουν και πολλές άλλες παράμετροι που σε τέτοιες περιπρώσεις(πρέπει να ) εξετάζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι τύποι λειτουργούν ως ξενιστές!!!! Καταλαμβάνουν το ξένο σώμα και χρησιμοποιώντας το <> και το πνίγουν!!! Κάτι σαν καρκίνος δηλαδή.Δυστυχώς η χώρα εδώ και πολλά πολλά χρόνια είναι ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.