Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Κ. Σκανδαλίδης: «Να εξαγγείλει κοινωνικό πακέτο ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ»

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης με δήλωσή του στο Real.gr ζητά από τον Πρωθυπουργό να καταθέσει συγκεκριμένο κοινωνικό πακέτο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Στις δηλώσεις του αυτές ο κ. Σκανδαλίδης, προτείνει τρεις άξονες για την παρέμβαση του Γιώργου Παπανδρέου στη ΔΕΘ...

«Είναι επείγον στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός να εμφανίσει με τρόπο εντελώς συγκεκριμένο ένα κοινωνικό πακέτο για τις ασθενέστερες τάξεις του πληθυσμού που θα αντιμετωπίζει την καλπάζουσα ανεργία, τη δραματική πτώση του επιπέδου ευημερίας και την κρίση στην αγορά» Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει τo Real η παρέμβαση πρέπει να βασίζεται σε τρεις άξονες:

1. Ριζική φορολογική μεταρρύθμιση που θα έχει γνώμονα τη δικαιότερη κατανομή των βαρών, νέα κλίμακα ΦΠΑ με κριτήρια ανάπτυξης και κοινωνικής δικαιοσύνης και την άμεση και πρακτική καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

2. Ενεργητική πολιτική απασχόλησης σε συνδυασμό με την κατάρτιση και την επαγγελματική εξειδίκευση των ανέργων για τους εκατοντάδες χιλιάδες που έχουν χάσει τη δουλειά τους.

3. Επιμονή με κάθε θυσία ρευστότητας στην αγορά, με όσους αναπτυξιακούς πόρους διαθέτει η χώρα σε όλους τους τομείς και τις περιοχές της, σε συμφωνία με το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Ο κ. Σκανδαλίδης σαν έμπειρος πολιτικός ΒΛΕΠΕΙ το τί έρχεται και χτυπά καμπάνες...
Φοβάμαι όμως ότι οι ευχές του κ. Σκανδαλίδη μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο από άλλους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.