Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Καταγγέλλει ασυμφωνία κυβέρνησης με το λαό...

Χείμαρρος ο κ. Μ. Θεοδωράκης , κατηγόρησε τα τηλεοπτικά κανάλια ότι δεν προβάλουν τις θέσεις της κίνησης πολιτών «Σπίθα» και επεσήμανε: «Η σιωπή που έχω γύρω μου είναι ό,τι πιο απεχθές έχω νιώσει».

Ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης είπε ότι οι κυβερνώντες «ξεφτιλίζουν διεθνώς την Ελλάδα» και αναφέρθηκε εμμέσως στις δηλώσεις του Θόδωρου Πάγκαλου.

«Λένε ότι είμαστε κοπρίτες» είπε και κάλεσε τον λαό σε αντίσταση σημειώνοντας: «Να μας λένε τεμπέληδες και ανίκανους. Eμάς; Να λένε ότι τα φάγαμε όλοι μαζί

«Έχουν καταλάβει οι βουλευτές τι ψήφισαν; Ο Παπακωνσταντίνου έχει συνείδηση για τις ιστορικές ευθύνες του;
Έχουν συναίσθηση τι κάνουν αυτή τη στιγμή; Αυτοί που δήθεν κυβερνούν με ξένα κόλυβα, αυτοί θα μετανιώσουν σκληρά για αυτό που έκαναν»

Το βαρύτερο που είπε ήταν αυτό για την αμφισβήτηση της νομιμοποίησης της κυβέρνησης : "η κυβέρνηση είναι τυπικά εκλεγμένη και κυβερνά με 20% καθώς υπάρχει ασυμφωνία με το λαό".

Ο κ. Μ.Θεοδωράκης τελικά λέει έξω από τα δόντια αυτά που δεν τολμούν οι έχοντες ΑΣΥΛΙΑ πολιτικοί ΟΛΩΝ των παρατάξεων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.