Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Eικόνες αποκάλυψης στην Ισλανδία!!!


Όταν δεν σε "θέλει" ......

Δεν τους έφτανε η χρεωκοπία , οι απειλές των δανειστών και οι πιέσεις από τις αγορές , ήρθε και η έκρηξη του ηφαιστείου να συμπληρώσει την εικόνα στην Ισλανδία.





Κύριοι του Δ.Ν.Τ...

Μια και θα κάνετε περαιτέρω περικοπές (όπως τουλάχιστον μας προετοιμάζουν τα φιλολαϊκά κανάλια της T.V και οι  αγνοί και άμωμοι εκδότες του τύπου) στους μισθούς , στις συντάξεις , στους υπαλλήλους του δημοσίου κλπ. θα ήθελα να σας υπενθυμίσω (ελπίζοντας ότι εκφράζω και άλλους)  τώρα που θα κυβερνήσετε την χώρα  να απελευθερώσετε και το "Επάγγελμα" του πολιτικού.

Σίγουρα μπορείτε να μειώσετε ΆΜΕΣΑ κατά 1/3 τα έξοδα που υποβάλλεται ο Έλληνας φορολογούμενος  πολύ απλά εφαρμόζοντάς το Σύνταγμα της χώρας που προβλέπει  ότι  οι βουλευτές μπορεί να είναι μεταξύ 200 κατ ελάχιστο   και 300 το μέγιστο.

Απευθύνομαι σε σας γιατί όπως όλες οι συντεχνίες έτσι και οι πολιτικοί θεωρούν ότι είναι το κέντρο της Ελλάδας και όλα/όλοι περιστρέφονται γύρω από αυτούς.
Τί πιο λογικό από το να θέλουν να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους όπως ακριβώς θέλουν να κάνουν και οι υπάλληλοι ορισμένων ΔΕΚΟ.
Είναι στην φύση του Έλληνα τα "Κεκτημένα" και δεν θέλει μόνος του να τα αποχωρισθεί.
Απευθύνομαι σε σας γιατί όπως καταργείτε τα κεκτημένα των συνταξιούχων και των λοιπών εργαζομένων αυτής της χώρας διαφαίνεται ότι σας έχει ξεφύγει η περικοπή των υπεράριθμων βουλευτών από το κοινοβούλιο.

Derviş Eroğlu: Θα συνεχιστούν οι συνομιλίες ...

"Δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρήσει από το τραπέζι των συνομιλιών" δήλωσε ο νέος Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Derviş Eroğlu.

Είναι σαφές ότι δεν επιθυμεί να χρεωθεί την αποτυχία ο κ. Eroğlu , η "μπάλα" είναι πλέον στον ΟΗΕ που βλέπει να γκρεμίζεται λίγο πριν προταθεί επισήμως το  νέο σχέδιο "Ανάν" που προετοίμαζαν την τελευταία τριετία.

Θεωρώ ότι είναι νωρίς για να μιλήσουμε για "αρνητικές" η "θετικές" εξελίξεις στο Κυπριακό αφού ένα νέο σχέδιο τύπου "Ανάν" (που μάλλον θα είχε την ίδια τύχη όπως το αρχικό) θα χρεωνόταν στην Ελληνοκυπριακή πλευρά για την αποτυχία του.

Με "φόρα" κινούνται τα Spreads...

Για να μην ξεχνιόμαστε...

Οι αγορές δείχνουν και σήμερα τον δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσει η Ελλάδα.

Μπορεί η ηφαιστειακή σκόνη να καθυστέρησε τους μελλοντικούς κυβερνήτες της χώρας να αφιχθούν σήμερα αλλά δεν σταμάτησε καθόλου την άνοδο των Spreads...

Η θεαματική μείωση της οικοδομικής δραστηριότητας καθώς και η μείωση του όγκου των πωλήσεων που επηρεάζουν αρνητικά τον ΦΠΑ , δεν αφήνουν πολλά περιθώρια κινήσεων.
Όποιος νόμιζε ότι με αύξηση των συντελεστών φορολογίας αυξάνονται και τα έσοδα ας δει τώρα τις συνέπειες...

Εκλογές ONNEΔ . Τελικά αποτελέσματα.


Ανακοίνωση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής 
των Εκλογών της ΟΝΝΕΔ για τα τελικά αποτελέσματα. 

Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ εκλέγεται ο κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος 


Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή των Εκλογών της ΟΝΝΕΔ 
ανακοινώνει τα τελικά αποτελέσματα στο 
100% των εκλογικών τμημάτων: 

ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ43.221100,00%
ΕΓΚΥΡΑ42.293

ΑΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑ928

ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ23.65555,91%
ΧΑΤΖΗΣ ΚΩΣΤΑΣ18.63844,05%

Αποτελέσματα εκλογών ONNEΔ...

ΑΝΕΠΙΣΗΜΕΣ πηγές αναφέρουν ότι αργά την νύκτα (και με την ενσωμάτωση εκλογικών τμημάτων της Θεσσαλονίκης ) ο υποψήφιος κ. Παπαμιμίκος έχει αποκτήσει αρκετή διαφορά από τον κ. Χατζή και εκλέγεται πρόεδρος.

Δυστυχώς το Site της ΟΝΝΕΔ βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου χωρίς να δίνει ΚΑΜΙΑ πληροφόρηση για τα αποτελέσματα...