Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Κύριοι του Δ.Ν.Τ...

Μια και θα κάνετε περαιτέρω περικοπές (όπως τουλάχιστον μας προετοιμάζουν τα φιλολαϊκά κανάλια της T.V και οι  αγνοί και άμωμοι εκδότες του τύπου) στους μισθούς , στις συντάξεις , στους υπαλλήλους του δημοσίου κλπ. θα ήθελα να σας υπενθυμίσω (ελπίζοντας ότι εκφράζω και άλλους)  τώρα που θα κυβερνήσετε την χώρα  να απελευθερώσετε και το "Επάγγελμα" του πολιτικού.

Σίγουρα μπορείτε να μειώσετε ΆΜΕΣΑ κατά 1/3 τα έξοδα που υποβάλλεται ο Έλληνας φορολογούμενος  πολύ απλά εφαρμόζοντάς το Σύνταγμα της χώρας που προβλέπει  ότι  οι βουλευτές μπορεί να είναι μεταξύ 200 κατ ελάχιστο   και 300 το μέγιστο.

Απευθύνομαι σε σας γιατί όπως όλες οι συντεχνίες έτσι και οι πολιτικοί θεωρούν ότι είναι το κέντρο της Ελλάδας και όλα/όλοι περιστρέφονται γύρω από αυτούς.
Τί πιο λογικό από το να θέλουν να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους όπως ακριβώς θέλουν να κάνουν και οι υπάλληλοι ορισμένων ΔΕΚΟ.
Είναι στην φύση του Έλληνα τα "Κεκτημένα" και δεν θέλει μόνος του να τα αποχωρισθεί.
Απευθύνομαι σε σας γιατί όπως καταργείτε τα κεκτημένα των συνταξιούχων και των λοιπών εργαζομένων αυτής της χώρας διαφαίνεται ότι σας έχει ξεφύγει η περικοπή των υπεράριθμων βουλευτών από το κοινοβούλιο.

Από την πλευρά μου (όπως πιστεύω και μέσω του blog από όσους πιθανόν να εκφράζονται από αυτή την ανάρτηση) έχετε την διαβεβαίωση ότι πέραν της οικονομίας των εξόδων κατά 1/3 , διαφορά δημοκρατίας δεν θα υπάρξει στην χώρα μας.
Όσο καλά οδήγησαν την χώρα από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα οι 300 , τόσο καλά θα την οδηγήσουν οι 200 (ίσως και καλύτερα αφού μπορεί κάποια στιγμή να συνεννοηθούν μεταξύ τους όταν όντες λιγότεροι μπορεί να γνωρισθούν καλύτερα...) τώρα στην "Νέα Μεταπολίτευση".
Αυτό που σας ζητώ μπορείτε να το διαπιστώσετε μόνοι σας αν  στο διάστημα που παραμείνετε στην χώρα  παρακολουθήσετε τις συνεδριάσεις της βουλής θα παρατηρήσετε ότι οι παρόντες βουλευτές είναι σαφώς λιγότεροι από το 1/3 του συνόλου των 300.
Θα καταλήξετε και εσείς στο συμπέρασμα ότι  δεν θα γίνει αντιληπτή η μείωση του αριθμού των βουλευτών.
Άδεια έδρανα θα υπάρχουν και τότε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.