Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Απάντησαν στο "τηλέφωνο" οι ΟΤΕτζηδες...

Στην χθεσινή μας ανάρτηση : Τώρα θα χτυπήσει το τηλέφωνο στους ΟΤΕτζηδες...  σχολιάζαμε το τί θεωρούν οι μέτοχοι ότι πρέπει να γίνει πράξη στον ΟΤΕ ...


Η απάντηση στο τηλεφώνημα ήρθε από την πλευρά των συνδικαλιστών της ΟΜΕ-ΟΤΕ. : «Αυτόν τον ΟΤΕ αγόρασαν, με αυτές τις εργασιακές σχέσεις, με αυτά τα μισθολογικά κόστη και σε αυτή την αγορά. Αν ήθελαν κάτι άλλο… ας επένδυαν αλλού,δεν θα γίνουμε Κινέζοι εργαζόμενοι των επενδύσεων τους, ούτε θύματα στην προκρούστεια κλίνη των κερδών τους».

Η  ΟΜΕ-ΟΤΕ  θεωρεί ότι η επιβολή σκληρών και αντιλαϊκών μέτρων στα πλαίσια του μνημονίου έχουν επίκληση το Ελληνικό δημόσιο συμφέρον και όχι το Γερμανικό και σίγουρα όχι της Deutsche Telekom.


Να αναμένουμε την απάντηση της ΟΜΕ-ΟΤΕ σε αυτό που είπε ο κ. Κέρκχοφ και εκφράσαμε απορία : 
Με ποια συνδικάτα συνομιλούν οι της  Deutsche Telekom και ΓΙΑΤΙ δεν έχει γίνει αναφορά στην Ελλάδα για κάτι τέτοιο ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.