Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Λ. Αυγενάκης: Στη ΝΔ του Σαμαρά δεν αντέχουν δημοκρατία...

Aπό το βήμα της Βουλής στην συζήτηση του νομοσχεδίου για την οδική ασφάλεια ο ανεξάρτητος βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο χαρακτήρισε μεταξύ άλλων «προσωρινό πρόεδρο της ΝΔ, που συρρικνώνει το κόμμα και το οδηγεί σε μοναχική και χωρίς διέξοδο πορεία»...


«Στη ΝΔ του Σαμαρά δεν αντέχουν δημοκρατία, δεν υπάρχει σεβασμός στις άλλες απόψεις, δεν ανέχονται άλλη άποψη η παρέα που διαφεντεύει τη Νέα Νέα Δημοκρατία. Ο προσωρινός πρόεδρος της ΝΔ έχει καταφέρει τη μεγαλύτερη συρρίκνωση του κόμματος στην ιστορία του»


Ο κ. Αυγενάκης υποστήριξε ότι διεγράφη από το κόμμα χωρίς να του ζητηθούν εξηγήσεις, κάνοντας λόγο για αυθαίρετη, αυταρχική και αντιδημοκρατική ενέργεια.


Σημείωση Αντίλογου : Αντί να χαίρεται ο κ. Αυγενάκης που "γλύτωσε" από την σκλαβιά ενός "Αυταρχικού" αρχηγού και ενός "μικρού" κόμματος κάθεται και γκρινιάζει στο βήμα της βουλής !!!
Μήν μιλάτε καθόλου κ. Αυγενάκη ...
Είστε ΤΥΧΕΡΟΣ που γλυτώσετε νωρίς...
Οι καημένοι που έμειναν μέσα να δούμε πως θα σωθούν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.