Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Νάτανε το 21 ...

Μόνο στα τελευταία 2 ψηφία μοιάζουν οι χρονολογίες...

Το 1821 η Ελλάδα δημιουργήθηκε από την επανάσταση των σκλάβων...
Το 2021 η Ελλάδα θα προσπαθεί να πληρώσει τα δάνεια που της φόρτωσαν οι πολιτικοί από το 1981 μέχρι Ε.Θ.Ξ (Ένας Θεός Ξέρει...).

Καμία σχέση ...

Οι πρόγονοι επαναστάτησαν και μας έφτιαξαν πατρίδα.

Οι απόγονοι όχι μόνο δεν επαναστατούν , αλλά συνεχίζουν να επιλέγουν σαν κυβερνήτες αυτούς που τους έφεραν ξανά στην σκλαβιά !!!

 Γίναμε μαλθακοί , καλοπερασάκηδες , βολεμένοι στον μικρόκοσμό μας , αγαπήσαμε τους δυνάστες μας , τους τιμούμε , αποδεχόμαστε να νομοθετούν την ασυλία τους και την ΜΗ τιμωρία τους .

Αποδεχόμαστε να πληρώνουμε για να έχουμε υπηρεσίες υγείαςπαιδείας , ασφάλειας και καταλήξαμε να στέκονται οι ηλικιωμένοι συγγενείς μας από τις 2 τα ξημερώματα στις ουρές του ΙΚΑ για να κλείσουν ένα ραντεβού τρεις μήνες μετά , για να μορφωθούν τα παιδιά μας να πληρώνουμε φροντιστήρια αφού στα σχολεία μόνο μάθηση δεν παίρνουν.



Το χειρότερο όμως είναι ότι  έχουμε στρατό στα σύνορα , να φρουρεί μήπως μας επιτεθεί κάποιος αλλά από τα σύνορα μπαίνουν κάθε μέρα περισσότεροι λαθρομετανάστες από ότι επιβάτες στο σύνολο των Ελληνικών αεροδρομίων !!!
Πάνω από 5000 άνθρωποι μπαίνουν ΛΑΘΡΑΙΑ κάθε μήνα στην Ελλάδα !!!
Ασφάλεια ΜΗΔΕΝ...

200 χρόνια ...
Τόσο άντεξε η Ελλάδα.
Θα μας βλέπουν από ψηλά και θα μας ΦΤΥΝΟΥΝ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.