Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Το ΠΑΜΕ θα κλείσει την είσοδο σε αυτούς;;;

Δεν μπορεί;;;
Είναι "Ανεξάρτητοι" και δεν σηκώνουν απολύσεις...

Για όσους δεν το ξέρουν το θέμα ,  αναφέρομαι στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ του ΚΚΕ όπου ο εργοδότης (Το ΚΚΕ δηλαδή...) απέλυσε εργαζόμενους (ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ δηλαδή...) από την επιχείρησή του .
Το ΠΑΜΕ λοιπόν που κόντεψε να τινάξει στον αέρα τον τουρισμό με τα κρουαζιερόπλοια , που κλείνει τις εισόδους των Jumbo για να πάρουν πίσω τους απολυμένους , όπως κάνει και σε πολλές άλλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν κινήθηκε...
Ισως να μήν το είχαν μάθει τα στελέχη του αφού λόγω "ειδικών συνθηκών" δεν δόθηκε ιδιαίτερη δημοσιότητα.
Τώρα όμως το ξέρει.

Το λογικό θα ήταν να βλέπαμε από την Δευτέρα το πρωί τις εισόδους της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ αποκλεισμένες για όσο διάστημα δεν παίρνουν πίσω τις απολύσεις οι εργοδότες του Περισσού.
Πιθανότατα όμως  αυτό να μήν το δούμε ποτέ αφού σύμφωνα με το ΚΚΕ " οι κομμουνιστές, οι φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ, μεγάλα τμήματα της εργατικής τάξης και του λαού, που μπορεί να μη συμφωνούν σε όλα με τη στρατηγική του ΚΚΕ, γνωρίζουν όμως από την ίδια τους την πείρα πως η δράση του Κόμματος είναι σε όφελός τους. Και μπορούν να υπερασπίσουν το Κόμμα τους και τα μέσα που διαθέτει."
Εύγε ανεξάρτητε συνδικαλισμέ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.