Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Εξεταστική Επιτροπή για το Μνημόνιο ...

Το προανήγγειλε ο κ.  Α.Σαμαράς μιλώντας στην Κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ σήμερα...

Ο κ. Σαμαράς κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι κάνει Εξεταστικές, γιατί αλλιώς δεν μπορεί να κυβερνήσει.

«Νομίζει ότι κρατά τη ΝΔ σε ομηρία, ας κάνει όσες Εξεταστικές θέλει. Εμείς θα κάνουμε μόνο μία, για το πώς φτάσαμε στο μηχανισμό στήριξης και στο Μνημόνιο».

Από εμένα μερικές επιφυλάξεις...

  • Αν το προαναγγέλλει την εξεταστική για "ρελάνς" στον ορυμαγδό των προανακριτικών του ΠΑΣΟΚ όπως έκανε και ο κ.  Γ.Α.Π με ευκολία σαν αντιπολίτευση καλύτερα να μήν την κάνει.
  • Αν είναι να δούμε ξανά να κατηγορούνται πολιτικοί με βάση εικασίες και δημοσιεύματα εφημερίδων όπως γίνεται στις υπάρχουσες εξεταστικές  καλύτερα να μήν την κάνει.
  • Αν δεν είναι αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει αδιαμφισβήτητα  ΣΤΟΙΧΕΙΑ και δεδομένα που θα επιτρέψουν ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ για να μπούν ΦΥΛΑΚΗ όσοι βρεθούν ΕΝΟΧΟΙ  καλύτερα να μήν την κάνει.

Γιατί μπορεί μία ακόμα εξεταστική (ιδιαίτερα μετά από κάποιο διάστημα) να μήν μας χαλάει...
Γιατί μπορεί να έχουν δουλειά και οι βουλευτές και οι δημοσιογράφοι και τα blogs...

Αλλά ΑΝ δεν είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν με ντοκουμέντα τις κατηγορίες , τότε σε τι θα διαφέρει η εξεταστική αυτή που προαναγγέλλεται από τις σημερινές του ΠΑΣΟΚ;;;

2 σχόλια:

  1. Και από εμένα οι επιφυλάξεις, φίλε μου! Να αναθέσει τώρα σε διεθνή οίκο να εξετάσει τι ζημιά υπέστη η χώρα από την ανάληψη της Κυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ και τις συνεχόμενες "ατυχείς" δηλώσεις, μέχρι την ημέρα που ήρθαν οι "σωτήρες"! Πιστεύω ότι η όποια "ζημιά" από την υπόθεση "Βατοπέδι" θα μοιάζει με ψιλά μπροστά στα δις που μας έφαγαν οι επιτήδειοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσυπογράφω τις επιφυλάξεις του "antilogos" Με μια επι πλέον παρατήρηση. Τη στιγμή που γίνεται η "εξαγγελία" είναι προφανές ότι ο κόσμος την αντιλαμβάνεται -και δικαιολογημένα- ως ρελάνς στην κλήτευση Καραμανλή και -επίσης δικαιολογημένα- δεν την παίρνει στα σοβαρά. Πλέον ακούει Εξεταστικές και γελάει
    Επι της ουσίας:
    1 Εξεταστικές Επιτροπές επί πολιτικών αποφάσεων είναι ανοησία. Πολύ περισσότερο αν πρέπει να αποδείξεις ότι υπήρξε ζημιά του δημοσίου που δεν θα υπήρχε αν δεν υπαγόμασταν στο μηχανισμο . Πιάσ΄ τ αυγό....
    2 Μόνο η εξεταστική της Siemens έχει κάποια προοπτική.Οι άλλες είναι για αποπροσανατολισμό. Ας ελπίσουμε ότι η ΝΔ ως κυβέρνηση δεν θα έχει ούτε την ανάγκη ούτε καν τη θέληση να καταφεύγει σε τέτοια τρικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.