Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Μείωση 8,5% στα τροχαία τον Ιούλιο...

Νά και κάτι θετικό.


Τον Ιούλιο του 2010 σημειώθηκε μείωση 8,5% στα τροχαία που προκάλεσαν θάνατο ή τραυματισμό ατόμων, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2009 .

Στα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), καταγράφηκαν τον Ιούλιο εφέτος 1.402 τροχαία ατυχήματα, έναντι 1.533 τον Ιούλιο 2009.

Στα ατυχήματα αυτά υπήρξαν 112 νεκροί (ποσοστό μείωσης 27,3%), 203 βαριά τραυματίες (ποσοστό αύξησης 13,4%) και 1.648 ελαφρά τραυματίες (ποσοστό μείωσης 5,3%).

Μπορεί να μήν φαίνονται μεγάλες οι μειώσεις αλλά από την στιγμή που αφορούν ανθρώπινες ζωές ακόμα και η μονάδα είναι σημαντική μείωση.

Φοβάμαι όμως ότι αυτή η μείωση δεν είναι γιατί βελτιώθηκαν οι οδηγοί και οι δρόμοι αλλά γιατί μειώθηκε η κυκλοφορία των αυτοκινήτων (αν δεν κάνω λάθος σε ανάλογο ποσοστό...) λόγω ακρίβειας στην τιμή της βενζίνης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.