Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Σε ποιους απευθύνονται άραγε ;;;

Διαβάζοντας αυτόν τον ύμνο (Γιατί και πως το ΟΧΙ του Πρωθυπουργού να παραδώσει και την Υγεία στους κερδοσκόπους μας έφερε μπροστά στις πύλες της Αποκάλυψης!) ο ανυποψίαστος θα νόμιζε πώς ο κ. Παπανδρέου είναι ο νέος Μεταξάς και θα εορτάζει η χώρα μας και δεύτερο ΟΧΙ !!!
Λέει χαρακτηριστικά το άρθρο ότι :
Quote
Ετσι μάθαμε και για τα δυο project Αλογοσκούφη. Το 2005 με τον κωδικό "Αίολος" και το 2008 με τον κωδικό "Αριάδνη" με τα οποία η μεν Goldman Sachs έβγαλε 300 εκ.ευρω από κάθε συμφωνία, εμείς δε, δεν φάνηκε πουθενά ότι χρεωθήκαμε αλλά τα Τέλη από τα αεροδρόμια όπως και τα "τυχερά παιχνίδια"(ΟΠΑΠ, Λαχεία κ.α.) πέρασαν στα χέρια των...δανειστών μας! Ολα τα έσοδα του κράτους απο τα τέλη αεροδρομίων και τυχερών παιχνιδιών ΔΕΝ μας ανήκουν. Πότε αλήθεια μας το είπαν αυτό οι Καραμανλής και Αλογοσκούφης; Και με ποιά εξουσιοδότηση; Και η συμφωνία μαθαίνουμε ότι θα ισχύει μέχρι το 2019(!) και θα τα εισπράττει η Goldman Sachs!
UnQuote

Εκνευριστήκατε;;;
Βρίσατε τον Κ.Κ και τον Γ.Α;;;

Μπράβο......

Διαβάστε λοιπόν τώρα ΠΟΙΟΣ είχε κάνει αυτές τις συμφωνίες και ΠΟΤΕ...

Quote
Aeolos, a legal entity created in 2001, helped Greece reduce the debt on its balance sheet that year. As part of the deal, Greece got cash upfront in return for pledging future landing fees at the country’s airports. A similar deal in 2000 called Ariadne devoured the revenue that the government collected from its national lottery. Greece, however, classified those transactions as sales, not loans, despite doubts by many critics.
UnQuote
Πηγη : NYTimes

Αυτό το ΞΕΚΑΘΑΡΟ άρθρο της εφημερίδας διαστρεβλώνεται σε τέτοιο σημείο ώστε η προσπάθεια του κ. Αλογοσκούφη να τραβήξει πιο πίσω χρονικά την βόμβα που κληρονόμησε από το ΠΑΣΟΚ (γιατί αν δεν κάνω λάθος το 2000 και το 2001 το φιλολαικό ΠΑΣΟΚ κυβερνούσε) παρουσιάζεται ούτε λίγο ούτε πολύ σαν "μειοδοσία"!!!

Ο Γκέμπελς άφησε σχολή τελικά!!!

Σε ποιους απευθύνονται αυτά τα άρθρα;;;
Υποψιάζομαι ότι μόνο σε ανεγκέφαλους ΟΠΑΔΟΥΣ  του ΠΑΣΟΚ.
Δεν μπορεί κάποιος νοήμων  ψηφοφόρος  που είτε από Σοσιαλιστική ιδεολογία είτε από απογοήτευση από την κυβέρνηση Καραμανλή ψήφισε ΠΑΣΟΚ να καταπιεί αμάσητη τέτοια διαστρέβλωση !!!

Προσωπικά είμαι εκνευρισμένος από την κυβέρνηση Ν.Δ που ενώ είχε υποσχεθεί άλλο ήθος ΣΥΓΚΆΛΥΨΕ τις μαϊμουδιές και τα κρυφά χρέη που άφησε το ΠΑΣΟΚ όταν ανέλαβε το 2004.

Η Αφωνία του Κ.Κ είναι ανεπίτρεπτη πλέον.
Ας γίνει μάθημα αυτή η τακτική του ΠΑΣΟΚ τουλάχιστον στον κ. Σαμαρά...

5 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Antilogos,

    Η συμφωνία για την εκχώρηση, στην Goldman Sachs, των εσόδων από τα "Αεροδρόμια" και τα "Τυχερά παιχνίδια" έχει παραταθεί από το 2019 μέχρι το 2037!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Stathis ,
    Εγώ μετέφερα αυτούσιο το άρθρο.
    Δεν έχω βρεί κάτι επίσημο που να αναφέρει την λήξη της συμφωνίας.
    Αν όντως λήγει το 2037 τότε προφανώς (για να μεταφερθεί τόσο πίσω ) θα υπάρχουν και άλλοι κρυμμένοι "σκελετοί" την ντουλάπα της Εθνικής οικονομίας)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν είναι όπως τα λέω τότε και αυτό το κομμάτι της ανάρτησης "Η Αφωνία του Κ.Κ είναι ανεπίτρεπτη πλέον." είναι ακόμα πιο ισχυρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνούμε και σ' αυτό αγαπητέ Antilogos γιατί και εμείς το ζητήσαμε,
    Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2010
    Έχει ιστορική ευθύνη ο Καραμανλής, ας μιλήσει επιτέλους..!
    http://emprosdrama.blogspot.com/2010/02/blog-post_8669.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.