Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Αν οι Α.Ε έχουν "κότσια" , να δηλώσουν από τώρα το ύψος της επιτυχίας...

Αλλά και της ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ...
Αν είδατε στα κανάλια τα "πανηγυρικά" ρεπορτάζ και αν διαβάσατε στα κομματικά blog τις "πολεμικές ανακοινώσεις" ,  θα πληροφορηθήκατε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος έβαλε την πρώτη υπογραφή στην πανελλαδική εκστρατεία συλλογής υπογραφών από τους πολίτες για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο που ξεκίνησαν χθες οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ από την πλατεία Συντάγματος...

Μετά τον πρόεδρο υπέγραψαν τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, καθώς και στελέχη του Κινήματος αλλά και μερικοί πολίτες.
Αφού λοιπόν  κ. Πάνος Καμμένος  ΑΠΕΤΥΧΕ στον στόχο του ,  να συγκεντρωθεί δηλαδή  ο απαιτούμενος αριθμός των 60 βουλευτών όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα και από τον κανονισμό της Βουλής πέρασε στην επόμενο στόχο του , να συγκεντρωθεί δηλαδή ένας τεράστιος αριθμός υπογραφών για να σταλεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ώστε να ασκηθεί πολιτική πίεση...

Ο πρόεδρος των Α.Ε δήλωσε χθές ότι :
Ξεκινώντας από το Σύνταγμα σήμερα θα προχωρήσουμε  σε κάθε πρωτεύουσα νομού αλλά και σε όλες τις πόλεις, τα χωριά, τις κωμοπόλεις, τα νησιά σε όλη την Ελλάδα και ζητάμε αυτό το οποίο ζητάει το σύνολο του ελληνικού λαού, να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για να διερευνήσει ποιοι οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση.

Διατύπωσε την εμφανή πικρία του που τα άλλα κόμματα τον "γείωσαν" λέγοντας : "Εμείς αποστείλαμε 299 επιστολές στους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, πλην του κ. Παπανδρέου, ζητώντας να υπογράψουν τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο. Όπως είχαν υποσχεθεί και εξαπατήσει τον ελληνικό λαό προεκλογικά.

Δυστυχώς δεν συγκεντρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός των 60 βουλευτών όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα και από τον κανονισμό της Βουλής, τώρα πια το λόγο τον έχει ο ελληνικός λαός. Αφού επιθυμούν να συνεχίσουν να εμπαίζουν τον ελληνικό λαό εντός του κτιρίου της Βουλής ο ελληνικός λαός θα παραπέμψει στο ειδικό δικαστήριο εκείνους που οδήγησαν τη χώρα στην εξαθλίωση και στην παράδοση της εθνικής κυριαρχίας.

Πρέπει, από τη στιγμή που το κοινοβούλιο δεν εκπροσωπεί τη βούληση του ελληνικού λαού, να ξεκινήσουν οι διαδικασίες της άμεσης δημοκρατίας.

Η πρώτη είναι η συλλογή των υπογραφών που θα δοθούν στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα απαιτήσουμε τη σύσταση της εξεταστικής επιτροπής.»

Παρατηρούμε λοιπόν ότι ο κ. Καμμένος βάζει (αλλά ΔΕΝ το λέει...) πολύ υψηλούς στόχους...
Πιστεύει ο πρόεδρος των ΑΕ ότι μέσα σε ΔΥΟ μήνες υπάρχει ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ μεταξύ του εκλογικού σώματος και της βουλής . Προσέξτε , ΔΕΝ το λέει ευθέως αλλά το αφήνει να αιωρείται στην ατμόσφαιρα λέγοντας το κοινοβούλιο δεν εκπροσωπεί τη βούληση του ελληνικού λαού...
Θεμιτή πολιτική ΕΚΤΙΜΙΣΗ είναι αυτή η δήλωση του προέδρου των ΑΕ , μόνο που πρέπει πλέον να την ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ...
Πρέπει λοιπόν να μαζέψει τόσες υπογραφές , όσες ήταν  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ οι ψήφοι που πήρε το κόμμα του στις εκλογές...
Αυτό θα αποδείξει ότι είναι ΛΑΘΟΣ οι δημοσκοπήσεις που βρίσκουν το κόμμα του να ΥΠΟΧΩΡΕΙ , ο πρόεδρος όμως έχει μεγαλύτερους στόχους...
Πρέπει να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ την ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ...
Δηλαδή να περάσει σε συλλογή υπογραφών τους ψήφους που πήρε η ΤΡΟΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ , όπως αρέσκεται να αποκαλεί την κυβέρνηση...
Αυτός είναι ο στόχος όπως τον βλέπω εγώ που δεν είμαι "fan" του προέδρου...
Επειδή όμως πιθανότατα ο στόχος του προέδρου να μήν είναι τόσο ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ όπως αυτός που περιγράφω , θα περίμενα ΤΩΡΑ , που είναι ακόμα στην ΑΡΧΗ των υπογραφών να θέσει ΜΟΝΟΣ του ποιο θα είναι το αριθμητικό όριο που θα θεωρήσει ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ την καμπάνια συλλογής υπογραφών και σε ποιο αριθμό θα θεωρήσει ότι ΑΠΕΤΥΧΕ...

Σε περίπτωση που ΔΕΝ ανακοινώσουν από τώρα το ΥΨΟΣ του στόχου τους (να αποδειχθεί η δυσαρμονία είπαμε έτσι πρόεδρε ;;;) τότε τί θα τους εμποδίσει ακόμα και με 2000 υπογραφές να ζητούν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να παρέμβει ;;;

Αυτές οι προχειρότητες μόνο για κομματική εσωτερική κατανάλωση κάνουν και δεν έχουν ΚΑΜΙΑ επίδραση στην κοινωνία...
Αυτό θα το διαπιστώσει ΜΟΝΟΣ του ο πρόεδρος των ΑΕ...

Bookmark and Share

11 σχόλια:

ζμπαρακουάκ είπε...

Φίλτατε τρεις λογικές υποθέσεις υπάρχουν για την περίπτωσή σου και τα γραφόμενά σου.
Υπόθεση Α:
Στα στάζει η ΝΔ κανονικά και με το νόμο.
Υπόθεση Β:
Μισείς πατόκορφα το Καμμένο και τους ΑΝΕΛ.
Υπόθεση Γ:
Φοβάσαι.
Φοβάσαι διότι υποστηρίζοντας τη δημιουργία εξεταστικής θα πρέπει να υποστηρίξεις την εκτέλεση και όλων των άλλων ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ εξαγγελιών του αρχηγού σου.
Σε αυτή την υπόθεση θα είσαι τετελεσμένα "antilogos" θα διαγραφείς πάραυτα απο τη ΝΔ και αν δεν τα'χεις τσιμπήσει θα αισθανθείς και ανόητος.
Λοιπόν:
Τα παίρνεις,μισείς τους ΑΝΕΛ,ή είσαι ανόητος;Γιατί με το ΠΡΕΠΟΝ δεν είσαι.


Antilogos είπε...

Βρέ καλώς το παπαγλαράκι...

Πρόσεξε τώρα πόσο εύκολα γυρίζει η λάσπη που πετάς πίσω σε σένα...

Υπόθεση Α:
Στα στάζει ο Καμμένος κανονικά και με το νόμο.
Υπόθεση Β:
Μισείς πατόκορφα το Σαμαρά και την Ν.Δ.
Υπόθεση Γ:
Φοβάσαι.
Φοβάσαι διότι καταλαβαίνεις ότι το να υποστηρίζεις τη συλλογή τόσων υπογραφών (τεράστιος αριθμός ώστε να δημιουργηθεί κλίμα) ΔΕΝ έχει καμία ελπίδα σαν κίνηση , παρά μόνο στο καμένο εγκέφαλο συγκεκριμένης (περιορισμένης) μερίδας του εκλογικού σώματος ...
Αρα φοβάσαι ότι για μία ακόμα φορά ο αρχηγός σου θα φανεί γυμνός...

Σε αυτή την υπόθεση θα είσαι ένα ακόμα "παπαγλαράκι" που προσπαθεί απεγνωσμένα να κελαηδήσει...

Βέβαια αν δεν τα'χεις τσιμπήσει (Υπόθεση Α) θα αισθανθείς και ανόητος που στήριζες αρλούμπες.

Λοιπόν:
Τα παίρνεις,μισείς την ΝΔ ,ή είσαι ανόητος;
Γιατί φυσιολογικός ψηφοφόρος Έλληνας δεν είσαι.

Ανώνυμος είπε...

Αντίλογε, τα παίρνουν κανονικά για να είναι όλη μέρα στα μπλόγκ να βρίζουν.

Ανώνυμος είπε...

monomaxos

Κακώς ο φίλος αναρωτιέται αν τα αρπάζεις από τη Ν.Δ. ή αν μισείς τον Καμένο. Η απάντηση είναι προφανής και είναι μία: Φοβάσαι.

Ο Καραγάτσης στο έργο του "Κίτρινος Φάκελος" δίνει τον ορισμό της Δημοκρατίας:

"Δημοκρατία έιναι το σύστημα όπου το σύνολο ενός λαού ψηφίζει κάποιους για αντιπροσώπους του. Τι είναι όμως πιο αντιπροσωπευτικό στο σύνολο ενός λαού? Μα η βλακεία και η μετριότητα. Άρα αυτός που θα επιλέξουν θα είναι ή βλάκας ή μέτριος....."

Η επιλογή του να είσαι ΑΝΕΛ είναι επιλογή των ξεχωριστών ανθρώπων. Αν είσαι μέτριος, και δεν σου κόβει τότε βέβαια σε κάνουν κουμάντο άνθρωποι αμοραλιστές που σε θεωρούν δεδομένο και που προδίδονται από τα λεγόμενά τους όπως:

"....Αυτές οι προχειρότητες μόνο για κομματική εσωτερική κατανάλωση κάνουν και δεν έχουν ΚΑΜΙΑ επίδραση στην κοινωνία..."

Ψηφίσα ΑΝΕΛ παρότι με βομβαρδίσατε με κάθε λογής απειλή και τρομοκρατία.
Πρώτα μαυρήσατε την ψυχή μου και μετά με καλοπιάσατε με τα δήθεν ισοδύναμα και την σκληρή διαπραγμάτευση και τα "όχι άλλες οριζόντιες περικοπές".

Κι όμως δεν μάσησα από τα ψέματά σας, δεν με νικήσατε γιατί έχω μυαλό και γνώση για το τι μου ετοιμάζατε και αυτό το φοβάστε.

Ψήφισα ΑΝΕΛ γιατί έχω σαν αξία την στάση του Καρανλή που πιστεύω άξιος συνεχιστής του είναι ο Πάνος Καμένος. Πρώτα από όλα η πατρίδα και όχι το να είμαστε αρεστοί στους ξένους δυνάστες μας και αυτό το φοβάστε.

Ψήφισα ΑΝΕΛ γιατί ήξερα ότι αν είχα ψηφίσει Ν.Δ. τώρα θα μουτζωνόμουνα με αυτά που έρχονται για ψήφιση και αυτό το κάνετε ήδη.

Ψήφισα ΑΝΕΛ για να σώσω και τους φίλους μου τους Ν.Δκράτες. Για να δουν ότι η Ελλάδα αντρώθηκε στοιχιζόμενη με αυτούς που είπαν τα μεγάλα "ΟΧΙ" (Καραμανλής - Καμένος- Μεταξάς) και όχι με τους βολεμένους και καλοπερασάκηδες βουλευτές που προσκυνούν χωρίς αιδώ όποιον τους ταϊζει.

Ο Καμένος και όλοι όσοι των ακολούθησαν ρίσκαραν τη σιγουριά της επανεκλογής με τη Ν.Δ. για το αβέβαιο μέλλον της καριέρας τους, απλά και μόνο για να κάνουν πράξη τις αρχές του: να μην αφήσουν την Ελλάδα να πεθάνει στα χέρια της Τρόικα.

Δεν ξέρω αν θα το καταφέρουμε με τις υπογραφές, στο τέλος όμως όλοι θα έχουν να πουν ότι τουλάχιστον οι ΑΝΕΛ δεν το βάζουν κάτω και ακόμη το παλεύουν.

Και αυτό είναι που όλο το σύστημα φοβάται.



ζμπαρακουάκ είπε...

XAXAXAXA!!!!!
Αφού θέλεις ν'ασχοληθώ μαζί σου θα είναι απρέπεια να μην το κάνω.

Α) Φυσιολογικός ψηφοφόρος Έλληνας κατα τα γραφόμενά σου είναι αυτός που ψήφισε(ζε) ΝΔ,δλδ το περίπου 20% στις τελευταίες εκλογές.Αυτό σε κάνει και δημοκράτη εκτός απο φυσιολογικό ψηφοφόρο,όπως επίσης και ανοιχτόμυαλο.
Β)Αντίλογος γίνεται στο λόγο.Το λόγο τον έχει η μνημονιακή κυβέρνησή σου και όχι η αντιπολίτευση.Συνεπώς, εκφέρεις αντίλογο στον αντίλογο;;;;;;;;!!!!!!!!!!!
Άλλα λόγια νάγαπιόμαστε ή κάνεις την εμπροσθοφυλακή.
Γ)Το να τα παίρνεις απο τη ΝΔ δεν είναι κακό, συν οτι επιβάλλεται στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε,αλλά τουλάχιστον άλλαξε το όνομα απο antilogos σε "υπερθεματιστής".Θα σου ταιριάζει γάντι.
Τέλος όλοι είχαμε καταλάβει οτι είσαι κρυφοΝΔ.Tώρα το αναγράφει και η "ούγια".
Εν κατακλείδι,είσαι δημοκράτης ΝΔημοκράτης,ανοιχτόμυαλος εμπροσθοφύλακας με αντίλογο στον αντίλογο,που μπορεί να τα παίρνεις μπορεί και όχι και ο οποίος δεν έχει πάρει "γραμμή"ακόμα, ότι υπάρχουν κι άλλα κόμματα στην αντιπολίτευση δλδ είσαι αντίΑΝΕΛ.
Γιατί δε το λες ρε παιδάκι μου. Μας έσκασες!!!!!

Antilogos είπε...

@ monomaxos ,
Αυτό το σεντόνι που έγραψες προσπαθώντας να αιτιολογήσεις το ότι ψήφισες Καμμένο μάλλον το κάνεις για να πείσεις τον εαυτό σου...
Προσωπικά φοβάμαι πολλά πράγματα.
Κυρίως φοβάμαι ότι κάποτε (κατακαημμένη Ελλάδα) ίσως αναλάβουν την εξουσία άτομα όπως ο αρχηγός σου η ο Μαριάς η ο Κουίκ κλπ κλπ...

@ ζμπαρακουάκ
Αδιαφορώ αν ασχοληθείς με το blog αυτό η όχι.
Απλά δεν έχεις σημασία.
Υ.Γ: Από το σχόλιο το τελευταίο που άφησα να εμφανιστεί και μετά οτιδήποτε εμπίπτει σε αυτόν τον κανόνα που ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ για να δημοσιεύσεις "προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου" πολύ απλά ΔΕΝ θα δημοσιεύεται...

Αν λοιπόν νομίζεις πως θα σου επιτρέψω προσβλητικά σχόλια είσαι γελασμένος.

Εσείς σαν παπαγλαράκια που είστε έχετε ειδικά blog για να αυτοθαυμάζεστε στα σχόλια σας.

Να πάτε εκεί λοιπόν εκεί και να φύγετε από αυτό το blog που δεν είναι στις "προδιαγραφές" σας...

Ανώνυμος είπε...

Αντίλογε μη κάνεις το λάθος να σβήσεις τα παραπάνω σχόλια... Είναι για πολλά γέλια...

Ειδικά ο μονομάχος με το σχόλιό του αποκαλύπτει την ψυχοπαθολογία μεγάλου μέρους των ΑΕροψεκασμένων: Νομίζουν πως είναι ανώτεροι γιατί κατέχουν μια αλήθεια που δε κατέχουμε οι υπόλοιπες άπλυτες μάζες... Είναι διεγερτικό, είναι ένας άκοπος και ανέξοδος τρόπος να νιώσεις κάποιος όταν είσαι μηδενικό...

Πάρε δω:

Η επιλογή του να είσαι ΑΝΕΛ είναι επιλογή των ξεχωριστών ανθρώπων. Αν είσαι μέτριος, και δεν σου κόβει τότε βέβαια σε κάνουν κουμάντο άνθρωποι αμοραλιστές που σε θεωρούν δεδομένο και που προδίδονται από τα λεγόμενά τους όπως...

Έχει ένα δίκιο μόνο στο ότι υπάρχουν όντως στην ΝΔ πολλοί τυχοδιώκτες. Αλλά αυτό δε σημαίνει πως επειδή ένα κόμμα έχει σε ένα Α ποσοστό τυχοδιώκτες, θα ψηφίσουμε τα άλλα που έχουν ως επίσημη γραμμή του κόμματος το λαϊκισμό και τη μπουρδολογία...

ΥΓ: Και έτσι για να εξηγούμαι, δεν ψήφισα στις 2 προηγούμενες εκλογές και αν ψήφιζα θα ψήφιζα Δημιουργία Ξανά, όχι ΝΔ... Έτσι για να μη νομίζουν κάποιοι πως είμαστε παπαγαλάκια. Αν ψάχνουν για πληρωμένα παπαγαλάκια να κοιτάξουν στο καθρέφτη... Το γεγονός πως θεωρώ την ΝΔ πολύ αριστερό κόμμα για τα γούστα μου, δε σημαίνει πως δεν την στηρίζω όταν παίρνει σωστές αποφάσεις... Αυτό σημαίνει υπεύθυνος πολίτης...

Antilogos είπε...

OXI ...OXI...
Μήν ανησυχείς αγαπητέ ανώνυμε 9:41...
Τα συλλεκτικά κομμάτια θα διατηρηθούν.
Εξ άλλου πιστεύω ότι κατάλαβαν οι φίλοι μας ότι επόμενα μηνύματα που θα είναι ερειστικά , προσβλητικά η θα προκαλούν όπως κάνουν τα τρολάκια σε άλλα blogs , απλά θα διαγραφούν στην πηγή...

Antilogos είπε...


Παρατηρώ όμως μία απροθυμία να οριστεί το ΟΡΙΟ μεταξύ αποτυχίας και επιτυχίας...

Ούτε ο αρχηγάρας το βάζει ούτε οι πιστοί εκλεκτοί του !!!

Κυνούλκος είπε...

Αντίλογε,
Άστους τους ΑΝ.ΕΛ. Ας πούμε για κότσια και όρια. Πες μου πως ορίζεται το ΟΡΙΟ μεταξύ αποτυχίας και επιτυχίας για την υλοποίηση των δεσμέυσεων απο τα Ζάππεια (Ι, ΙΙ, ΙΙΙ) - 18 δις ισοδυνάμων στο σύνολο εάν θυμάμαι κάλά. Μόλις ορίσεις το όριο πες μου και τι κάνει ο πολιτικός που έχει κότσια τόσο στην περίπτωση που ξεπεράσει το όριο αυτό όσο και στην περίπτωση που δεν μπορέσει να το φτάσει.

Antilogos είπε...

Αγαπητέ Κυνούλκο ,

Αν και ΕΚΤΟΣ θέματος , είναι ενδιαφέρουσα η απορία σου.
Καλό θα ήταν να την απευθύνεις στην ΝΔ που πραγματοποίησε τα τα Ζάππεια (Ι, ΙΙ, ΙΙΙ)και αν σου απαντήσουν θα ήμουν υπόχρεος αν μου κοινοποιούσες την απάντησή τους.

Επί του θέματος ξανά.
Όταν ένα κόμμα (στην περίπτωσή μας οι ΑΕ) επιλέγουν να κάνουν ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ σταυροφορία δεν πρέπει να πουν προκαταβολικά τους ΣΤΟΧΟΥΣ;;;

Πότε θα κριθεί επιτυχής και πότε ΟΧΙ ;;;

Έτσι χωρίς στόχους κάνουν την συλλογή υπογραφών ;;;

Υ.Γ: ΑΝ απαντήσεις , παρακαλώ συγκεντρωθείς στο θέμα του άρθρου...

Η μπάλα στην κερκίδα μπορεί να βολεύει αλλά είναι προσωρινή λύση...

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)