Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Ο λαός μίλησε, θα μιλήσει και η Ιστορία ...

Η απάντηση δόθηκε από τον ελληνικό λαό! Αυτόν τον λαό του οποίου τόσο πολύ περιφρονούν την ιστορική μνήμη όσοι ανιστόρητοι ετοιμάζονται να ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας της λίμνης. Αυτοί που δεν θα καταλάβουν ποτέ γιατί ο ελληνικός λαός τους θεωρεί ένοχους άθλιας συναλλαγής. Αυτοί που αδυνατούν να καταλάβουν τους λόγους για τους οποίους ο λαός μας είναι τόσο πολύ αντίθετος με αυτή την εθνική υποχώρηση. Αυτοί που δεν εννοούν να συνειδητοποιήσουν ότι ο λαός μας συνδέεται απευθείας με τον Μακεδονικό Αγώνα, που – το ξαναλέω – είναι ο μόνος πόλεμος που δεν κηρύχθηκε από το κράτος, ο μόνος πόλεμος για τον οποίο την επιστράτευση δεν κήρυξε η κυβέρνηση, αλλά οι Έλληνες, από κάθε γωνιά της πατρίδας, αυτοεπιστρατεύτηκαν και εγκατέλειψαν την ασφάλεια των εστιών τους για να χύσουν το αίμα τους για την Μακεδονία.

Και τώρα, σα να μην μας έφθαναν οι Σκοπιανοί επαγγελματίες πλαστογράφοι, στους πλαστογράφους της Ιστορίας μας και της εθνικής μας μνήμης προστέθηκε και αυτό το συνονθύλευμα που υποδύεται την κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Σπεύδει τώρα, λίγο πριν από την τελευταία πράξη του δράματος, να ενημερώσει, λέει, η κυβέρνηση για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Και θέλουν να μας πείσουν με μια ακόμη πλαστογραφία, για την οποία συνέπραξαν Τσίπρας και Ζάεφ προκειμένου να μας κοροϊδέψουν. Στην πραγματικότητα, έχουμε μια κυβέρνηση που συμπράττει με ξένη δύναμη εναντίον του λαού της.

Για πρώτη φορά μετά το 1974 έχουμε πρόβλημα Δημοκρατίας ...

Τα όσα έγιναν χθες στο Σύνταγμα ανήκουν σε μια αλληλουχία πρόσφατων γεγονότων που θέτουν σε αμφισβήτηση, για πρώτη φορά από το 1974, την Δημοκρατία στην Ελλάδα.

Προηγήθηκε η αποκάλυψη της συνωμοσίας της Novartis που οδήγησε σε παραίτηση τον αρμόδιο εισαγγελέα, γιατί δεν ήθελε να υπακούσει στις διαταγές του Ρασπούτιν για παραπομπές πολιτικών, χωρίς να υπάρχουν στοιχεία γι' αυτό.

Στη συνέχεια είχαμε την κυνική διάλυση δύο κομμάτων της βουλής για να λάβει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ρεταλιών ψήφο εμπιστοσύνης. Είτε το όλο σκηνικό ήταν σκηνοθετημένο είτε όχι, ο ευτελισμός θεσμών και προσώπων ήταν πλήρης.

Και χθες είχαμε την διάλυση μιας τεράστιας συγκέντρωσης, ουσιαστικά κατά του ΣΥΡΙΖΑ, με μεθόδους καθεστώτος Μαδούρο. Ανεμπόδιστη δράση παρακρατικών και επέμβαση των δυνάμεων της τάξεως, εναντίον όλου του συγκεντρωμένου πλήθους.

Το μήνυμα που έστειλε η κυβέρνηση προς τους πολίτες ήταν σαφές: Μην ξανασυγκεντρωθείτε. Θα σας ταράξουμε στο χημικό. Στις δύο πρώτες συγκεντρώσεις οι μηχανισμοί του ΣΥΡΙΖΑ συνελήφθησαν αδιάβαστοι. Αιφνιδιάστηκαν. Χθες γνώριζαν και έλαβαν τα μέτρα τους.