Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Τα καλά μαγκάλια και η καλή καγκελάριος ...

Ο Αλέξης Τσίπρας και το κόμμα του πήραν την εξουσία μετά από μια 4ετία αντιπολίτευσης με συγκεκριμένες υποσχέσεις και συγκεκριμένες επιθέσεις στις μέχρι τότε κυβερνήσεις.. Το αξιοπερίεργο είναι ότι διεκδικεί την επόμενη θητεία, έχοντας εφαρμόσει ακριβώς τα αντίθετα, ενώ οι οπαδοί του υπερασπίζονται όλα αυτά για τα οποία κατηγορούσαν τους προηγούμενους! Με πρωταγωνιστές τη Μέρκελ και τα μαγκάλια.

Ο κ Τσίπρας ήρθε στην εξουσία ΕΠΕΙΔΗ αυτός και οι συνοδοιπόροι του κατηγορούσαν με διαπρύσιους λόγους τις προηγούμενες κυβερνήσεις ότι είναι υπηρέτες της Γερμανίας, της οποίας ηγείται μια καγκελάριος ομοίωμα του Χίτλερ.

Εδώ και 4 χρόνια όλοι αυτοί είναι υπηρέτες της γερμανικής πολιτικής που έχει επιβληθεί στη χώρα και η κ Μέρκελ είναι γι αυτούς μια σύμμαχος και για τον Τσίπρα μια ευεργέτις!

Ο κ Τσίπρας και οι συνοδοιπόροι του ήρθαν στην εξουσία ΕΠΕΙΔΗ υπόσχονταν στο λαό απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ, τα διόδια, τους έκτακτους φόρους, τις βαριές εισφορές, τον ΦΠΑ και την ακόμα βαρύτερη άμεση φορολογία.

Εδώ και 4 χρόνια όλοι αυτοί έχουν αυξήσει τους έκτακτους και τακτικούς φόρους, τον ΕΝΦΙΑ, τα διόδια, τις βαριές εισφορές, τον ΦΠΑ και την έμμεση φορολογία.