Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Αυτούς θα νικήσει ο Μητσοτάκης!

Κλείνουν αύριο τρία χρόνια από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Τρία κρίσιμα χρόνια για τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη, τρία κρίσιμα χρόνια για την πατρίδα μας.

Τρία χρόνια στη διάρκεια των οποίων η Νέα Δημοκρατία, με τον Μητσοτάκη στην πρώτη γραμμή, έδωσαν τη μάχη κατά του ψεύδους, της αναξιοπρέπειας, της εθνικής ταπείνωσης και ενός διαρκούς βρώμικου πολέμου, που σκοπό είχε να διχάσει, να διαλύσει, να ενοχοποιήσει την παράταξη που στιγμή δεν έπαψε να ακούει τις ανησυχίες του λαού, να στέκεται στο πλευρό του, να λέει την αλήθεια.

Μέσα από αυτόν τον πόλεμο λάσπης η Νέα Δημοκρατία βγαίνει αλώβητη και πιο δυνατή. Με το κεφάλι ψηλά, με όπλο την αλήθεια και την υπεράσπιση των εθνικών δικαίων, με τους πολιτικούς αντιπάλους μας να βυθίζονται στον βόρβορο του τυχοδιωκτισμού τους, μπαίνουμε στην τελική μάχη για να απαλλάξουμε την πατρίδα μας από την ύβρη και το ψεύδος.

Η 10η Ιανουαρίου, επέτειος της εκλογής Μητσοτάκη είναι και μια καλή αφορμή για να θυμηθούμε τι έλεγαν και έκαναν αυτοί που θα νικήσει ο Μητσοτάκης.

Αύριο, επετειακή ημέρα για τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, φθάνει στην Αθήνα η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ.

Αυτή τη φορά, ο κ. Τσίπρας, ο μέγας υβριστής της, αυτός που την αποκαλούσε «νέα Φρειδερίκη»,  θα είναι εκεί για να την υποδεχθεί.

Και για άλλη μια φορά θα αποδειχθεί πως δεν είμαστε ίδιοι.

Γίνεται ομοφοβικός, κομμουνιστής λύκος να φυλάει ΛΟΑΤΚΙ πρόβατα;

Σε ένα κοινοβουλευτικό στιγμιότυπο που τερμάτισε το καφρόμετρο, ο Πάνος Καμμένος – για τον οποίο ο Αλέξης Τσίπρας αργότερα το ίδιο βράδυ στην Έλλη Στάη και το κανάλι του Ιβάν είχε να πει μόνο τα καλύτερα – αποκάλεσε τον βουλευτή του Ποταμιού, Γιώργο Αμυρά, που δεν ακολουθεί την ηγεσία του κόμματός του στο ξεπούλημα της Μακεδονίας, «νυφούλα».

Σε απλά ελληνικά; Ο συγκυβερνήτης του Τσίπρα, καθήμενος μάλιστα στην καρέκλα του πρωθυπουργού στα υπουργικά έδρανα, επεχείρησε να προσάψει επιτιμητικά σε βουλευτή της αντιπολίτευσης την ιδιότητα του ομοφυλόφιλου. Δεν ήταν ούτε αθώο, ούτε αστείο. Ήταν σκληρός πολιτικός τραμπουκισμός του χειρίστου ομοφοβικού χαρακτήρα με στόχο την δημόσια προβολή και διαπόμπευση. Κι όμως, μέσα στη βουλή δεν άνοιξε ρουθούνι.