Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Η δίκαιη ανάπτυξη και η γλαρόσουπα ...

Αν απορείτε τι σημαίνει “δίκαιη ανάπτυξη” η καραμέλα των Συριζαίων, είναι μια λεκτική ανοησία, μια μπούρδα σαν την “ισχυρή Ελλάδα” του Σημίτη, είναι η αδόκιμη μετάφραση του “fair development”.

Τι σημαίνει αυτό το fair development για τους ξένους; Είναι η ανάπτυξη που έχει ως σκοπό τη βελτίωση της ευημερίας όλων των κατοίκων και των κοινοτήτων της πόλης και η προώθηση της αξιοπρέπειας και της ισότητας.
Η ανάπτυξη αυτή πρέπει να αντιμετωπίζει με συντονισμένο τρόπο όλες τις οικονομικές, κοινωνικές, πολιτιστικές και περιβαλλοντικές πτυχές της ζωής των ανθρώπων, γεγονός που αυξάνει την ικανότητα των κοινοτήτων να ανταποκρίνονται στις θεμελιώδεις ανάγκες τους.

Μήπως λοιπόν την είδατε; Μήπως την απαντήσατε κάπου την δικαιη ανάπτυξη;Αν όχι, εγώ επειδή την βλέπω να έρχεται με βήματα γοργά, θα σας την περιγράψω αναλυτικά.

8 μέτρα που θα φτωχύνουν όλους, και τους φτωχότερους!

Όποιος από τα αδύναμα λαϊκά στρώματα των κ Τσίπρα και Τσακαλώτου πάρει χαρτί και μολύβι και υπολογίσει τι θα εισέπραττε και τι θα πλήρωνε στα τέλη Φεβρουαρίου του 2019 και τι θα εισπράξει και τι θα πληρώσει, σύμφωνα με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, θα πέσει από τα σύννεφα. Γιατί θα πληρώσει περισσότερα! Και από το 2020, ακόμα περισσότερα!

Έχουμε και λέμε:


  1. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πληρώσουν μεγαλύτερο φόρο από 1/1/2019 γιατί αντί για 26% που πρόβλεπε ρητά ο νόμος του 2013, θα φορολογηθούν με 28% με τη σημερινή αλλαγή των κυρίων Τσακαλώτου και Τσίπρα.