Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Έχουν τελειώσει και το ξέρουν!

Δεν μπορώ να καταλάβω την οργή και το μίσος που κρύβουν μέσα τους οι φίλοι μου οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ. Για την κυβέρνηση μιλάω. Στο επίπεδο των απλών ψηφοφόρων οι άνθρωποι έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα της διάλυσης της αυταπάτης περί Αριστεράς. Θα περίμενε κανείς ότι αυτό θα είχε μειώσει τα πάθη. Αλλά όχι! Αντιλαμβάνονται το τέλος…

Οι περισσότεροι υπουργοί έχουν σπουδάσει σε φημισμένα πανεπιστήμια του αγγλοσαξονικού μπλοκ. Μια από τις αγαπημένες τους ατάκες είναι αυτή με το παιγνίδι και την χοντρή που τραγουδάει. Αυτό είναι σωστό. Αλλά θα πρέπει κι η ομάδα να έχει βάλει νωρίτερα κανένα γκολ. Όσες παρατάσεις κι αν δώσει ο διαιτητής, όσες φορές κι αν τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο η χοντρή τραγουδίστρια, το παιγνίδι δεν μπορεί να γυρίσει αν η ομάδα έχει υποστεί συντριπτική ήττα στο γήπεδο. 

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει τελειώσει. Όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές, όσα κόλπα κι αν κάνουν. Ας διορίσουν χιλιάδες, ας ελληνοποιήσουν το μισό Μαρόκο, ας βάλουν φυλακή το μισό ΠΑΣΟΚ και τα τρία τέταρτα της ΝΔ. Έχουν τελειώσει.