Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Και τώρα ζητούν αναγνώριση μειονότητας!

Κατά την ομιλία του στο συνέδριο του SPD στο Βερολίνο – σ’ αυτή που ανακάλυψε το… καθαρό μυαλό του – ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε και στην Συμφωνία των Πρεσπών, σημειώνοντας ότι ο ίδιος και ο Ζάεφ είναι… προοδευτικοί ηγέτες.

Επιμένοντας να κάνει ότι δεν βλέπει πως οι Σκοπιανοί ΔΕΝ αλλάζουν το Σύνταγμά τους (βάζοντας μάλιστα και ως όρο για να ισχύσει αυτή η κουτσουρεμένη αναθεώρηση που διατηρεί όλα τα αλυτρωτικά στοιχεία την… επικύρωσή της προηγουμένως από την Ελλάδα), ο κ. Τσίπρας δήλωσε:

«Είναι η πρώτη φορά μετά την κατάρρευση της Γιουγκοσλαβίας που μια διαφορά επιλύεται με μια αποφασιστική ήττα του εθνικισμού και στις δύο πλευρές των συνόρων».

Δεν είναι μόνο ότι προκαλεί οργή η επίσημη αυτή δήλωση δια της οποίας παραδέχεται ότι υπάρχει αλυτρωτισμός και από την πλευρά της Ελλάδας – εκεί που μας χρωστάγανε μας παίρνουν και το βόδι.

Μία τίμια προσπάθεια που δεν… λερώνει

Κλείνουμε σήμερα έναν χρόνο στο περίπτερο. Στις 20 Νοεμβρίου του 2017 κρατάγατε το πρωί μία νέα εφημερίδα στα χέρια σας. Από εκείνο το πρώτο φύλλο μου φαίνεται ότι έχει περάσει πολύς χρόνος, χρόνια, για την ακρίβεια. Ήταν μία δύσκολη χρονιά. Η εφημερίδα με αρκετά προβλήματα, όπως όλες οι νέες προσπάθειες. Και στην διάρκεια αυτής της πρώτης χρονιάς έγινε ένας σκληρός αγώνας για να αντιμετωπιστούν τα λάθη και οι παραλείψεις. Εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε καθημερινά για να έχετε στην διάθεσή σας μια εφημερίδα που δεν λερώνει. Γενικώς κι όχι μόνο τα χέρια!

Την διεύθυνση της εφημερίδας έχει από τον Φεβρουάριο ο Παναγιώτης ο Λάμψιας. Η συμβολή του στην εξέλιξη του Φιλελεύθερου είναι καθοριστική. Ο Παναγιώτης έχει την πλήρη ευθύνη για την εφημερίδα. Ένας άνθρωπος με όραμα, με ικανότητες και κυρίως με μεγάλο πείσμα.