Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Και τώρα Τσίπρας και Καμμένος έμειναν μόνοι τους ...

Να , εδώ είμαι στο Grand Prix 
Η συμπαιγνία, το θέατρο εις βάρος των εθνικών μας θεμάτων, η σύμπραξη στη δημιουργία υπαρξιακού προβλήματος στη χώρα, αποδείχθηκαν περίτρανα στο υπουργικό συμβούλιο της προηγούμενης εβδομάδας.

Τα στοιχεία είναι μπροστά στα μάτια μας:

Όπως αποκαλύφθηκε, Τσίπρας και Καμμένος γευμάτισαν μυστικά στη ΛΑΕΔ την προηγουμένη του υπουργικού συμβουλίου. Εκεί, όπως αποδείχθηκε την επομένη, σκηνοθέτησαν την παρουσία τους στο υπουργικό συμβούλιο.

Έτσι, την επομένη (16 Οκτωβρίου), στο υπουργικό συμβούλιο, ανέβασαν την παράσταση «διαφωνώ, αλλά στηρίζω». Ο μεν Τσίπρας κάλεσε τους υπουργούς του να δεσμευτούν ότι δεν θα ρίξουν την κυβέρνηση για το ονοματολογικό, χωρίς, όπως είπε, να αλλάξουν τις απόψεις τους,  ο δε Καμμένος είπε ότι διατηρεί τις απόψεις του, αλλά δεν θα συμπλεύσει με τη Ν.Δ. για ανατροπή της κυβέρνησης!

Προφανώς, επανέλαβαν αυτά που είχαν συμφωνήσει την προηγουμένη!

Η κυρία Ε. Ράικου προασπίζεται το δημοκρατικό μας πολίτευμα ...

Τα όσα είπε η κυρία Ε. Ράικου κατά συγκεκριμένου υπουργού δεν έπεσαν σαν κεραυνός εν αιθρία. Κυκλοφορούσαν πολλά, για τις έκνομες δραστηριότητες του. Πρόσφατα, υπερασπίστηκε τον κ. Π. Πολάκη όταν αυτός παρότρυνε τους δικαστές να βάλουν πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ στην φυλακή, στέλνοντας ένα μήνυμα προς αυτούς.

Καραμπινάτη, διπλή επέμβαση της κυβέρνησης στην Δικαιοσύνη. Μπορεί η πρώην εισαγγελέας διαφθοράς με την δήλωση κύκλων της να θέλει ουσιαστικά να υπερασπισθεί την προσωπική της τιμή και αξιοπρέπεια, συγχρόνως όμως υπερασπίζεται και το δημοκρατικό μας πολίτευμα. Υπερασπίζεται την διάκριση των εξουσιών.