Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Το Πασόκ που έφαγε την Αριστερά και η Αριστερά που μηρυκάζει το ΠΑΣΟΚ ...

Δεν υπάρχει πλέον καμιά αμφιβολία ότι τα πρώην μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ που έχουν μεταπηδήσει στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν ενταχθεί σε ένα ευρύτερο σχέδιο εγκλωβισμού των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ στο κόμμα του κ. Τσίπρα, το οποίο πια έχει εξελιχθεί σε ένα επικίνδυνο μόρφωμα.

Το κάνουν εδώ και καιρό – με αιχμή του δόρατος τον κ. Κουρουμπλή – αλλά ο συντονισμός αποκαλύφθηκε πλήρως με αφορμή την επέτειο της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, στις 3 Σεπτεμβρίου.

Και είναι τόσο εμφανής ο συντονισμός, που όχι μόνο χρησιμοποιούν τα ίδια επιχειρήματα, αλλά δεν διστάζουν να τα παραθέτουν την ίδια μέρα, με άρθρα τους στην ίδια εφημερίδα (Νέα Σελίδα).

Και για του λόγου το αληθές, ιδού ένα απόσπασμα από τον επετειακό άρθρο του Π. Κουρουμπλή:

Θέατρο και με τους νεκρούς αθεόφοβε;


Μπράβοι, μυστικοί αστυνομικοί και κλακαδόροι από αλλού ήταν τελικά η συντριπτική πλειονότητα όσων εμφανίστηκαν σαν πυρόπληκτοι κάτοικοι κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού προχτές στο Μάτι. Ο άνθρωπος, δε ντράπηκε να μετατρέψει μια εξ αιτίας του χαροκαμένη περιοχή σε σκηνικό θεάτρου, όπως καταγγέλλουν αυθεντικοί κάτοικοι της περιοχής!

Η χοντροκομμένη παράσταση «βρωμούσε» από μακριά για όσους την παρακολούθησαν ακόμα και από την τηλεόραση. Οι άνετοι και καλοντυμένοι και κουστουμαρισμένοι με τα ανοιχτά πουκάμισα, που κυριαρχούσαν, έκαναν μπαμ ότι ήταν μισθωμένα όργανα. Ήταν άλλωστε και οι ενεργοί πρωταγωνιστές της θεατρικής βόλτας του κ Τσίπρα στον καμένο συνοικισμό.