Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Είναι ελαττωματικές οι ιδέες της Αριστεράς;

Δεν φτάνει που αναγνώρισε ο κ. Βορίδης ότι η Αριστερά διαθέτει ιδέες, έστω και ελαττωματικές, τον καθυβρίζουν κι από πάνω. Ο ένας τον ταυτίζει με τον Μεταξά, ο οποίος, λέει, έκαιγε ακόμη και βιβλία του Παπαδιαμάντη. Μήπως θα μπορούσε να μας πει πότε έγινε το εν λόγω γεγονός και ποια βιβλία του Παπαδιαμάντη έκαψε ο Μεταξάς; Είναι ο ίδιος ο οποίος είχε υποστηρίξει τις προάλλες ότι όποιος δεν συμφωνεί μαζί του και με την κυρία Θεοπεφτάτου είναι φασίστας, βασιλοχουντικός και δεν ξέρω τι άλλο. Ο άλλος βροντοφωνάζει ότι «οι ιδέες ποτέ δεν πεθαίνουν». Ούτε οι ιδέες του Χίτλερ ούτε οι ιδέες του Στάλιν πεθαίνουν; Θα μου πείτε, εδώ υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που πιστεύουν ότι η Γη είναι επίπεδη. Θα μπορούσε βέβαια ο κ. Βορίδης να έχει αποφύγει την αποστροφή περί των θεσμικών αλλαγών που θα προστατεύσουν τη δημοκρατία μας από τις ελαττωματικές ιδέες της Αριστεράς. Αυτά πίστευε ο Μάο όταν έδινε το σύνθημα για τη Μορφωτική Επανάσταση με τα γνωστά ολέθρια αποτελέσματα. Αυτά και ο Στάλιν όταν έστελνε τον Σολζενίτσιν στο Γκουλάγκ, αυτά και ο Χίτλερ όταν πάλευε να εξοντώσει ό,τι καλύτερο διέθεταν η Γερμανία και η Ευρώπη του καιρού.

Ι. Βρούτσης : Να γιατί θα καταργήσουμε το νόμο Κατρούγκαλου ...

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αμετανόητη και εθισμένη στο ψέμα, συνεχίζει - όπως και το 2014 που έταζε τα πάντα στους πάντες - να εξαπατά συνειδητά κοινωνία και πολίτες.

Στην προσπάθειά της, λοιπόν, να αποκρύψει τις επώδυνες επιπτώσεις που έχουν – σε εργαζόμενους, άνεργους και συνταξιούχους - οι τραγικές επιλογές της, επιστρατεύει ψέματα και λαϊκισμό προκειμένου να αλλοιώσει την αλήθεια και να κρύψει τις τεράστιες ευθύνες της.

Πιο συγκεκριμένα: