Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Η απάντησή της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος στον Γκαίμπελς του Μαξίμου...

«Μόλις… 48 ώρες μετά την αποκάλυψη του «Ελεύθερου Τύπου» για το «SMS της μακάβριας προπαγάνδας» εμφανίστηκε με μια προκλητική και υβριστική ανακοίνωση κατά της εφημερίδας μας ο προϊστάμενος του γραφείου Tύπου του πρωθυπουργού κ. Θανάσης Καρτερός.

Ως τι απαντά ο κ. Καρτερός; Ως δημοσιογράφος; Ως κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ; Ως διευθυντής του γραφείου Tύπου του πρωθυπουργού που πληρώνεται από τις θυσίες των φορολογουμένων;

Φτάνει μάλιστα στο σημείο ο κ. Καρτερός να καλεί την ΕΣΗΕΑ και τα πειθαρχικά της όργανα να επιληφθούν ώστε να διερευνηθούν οι ευθύνες επειδή, όπως υποστηρίζει, χαρακτηρίσαμε την απάντηση του Μαξίμου ως «λάσπη και ύβρεις».

Το αριστερό ... ηθικό πλεονέκτημα !

Στην ταινία «Τρελός είμαι, ό,τι θέλω κάνω», ο Στάθης Ψάλτης κυκλοφορεί με ένα πιστοποιητικό τρέλας, που του δίνει τη δυνατότητα να προξενεί τον μέγιστο φόβο στον στόχο του, έχοντας ταυτόχρονα και το προνόμιο του ακαταδίωκτου. Με ένα παρόμοιο πιστοποιητικό κυκλοφορεί η εγχώριος Αριστερά, το λεγόμενο «αριστερό ηθικό πλεονέκτημα».

Το αριστερό ηθικό πλεονέκτημα καθιερώθηκε στα χρόνια της Μεταπολίτευσης και είχε ως ηθική και ιστορική βάση τους λεγόμενους «αγώνες της Αριστεράς». Το γεγονός ότι αυτοί οι αγώνες της Αριστεράς είχαν ως επιδίωξη την κατάργηση της δημοκρατίας και την επιβολή ενός κόκκινου ολοκληρωτισμού δεν είχε καμία σημασία.