Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Γκρουέφσκι ίσον Ζάεφ ίσον Αχμέτι ίσον Τσίπρας ...


Η προκλητική συμπεριφορά του Ζόραν Ζάεφ, πρώην δημάρχου της Στρούμιτσα και ηγέτη του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος από τον Ιούνιο του 2013, ο ξεδιάντροπος τρόπος με τον οποίο σκορπίζει την προπαγάνδα του – όχι μόνο στην πατρίδα του, αλλά και κυρίως στην Ελλάδα, όπου βρήκε πρόσφορο και φιλόξενο έδαφος, ελέω κυβέρνησης, στην ΕΡΤ – δεν αφήνει κανένα περιθώριο για αμφιβολίες:
Οι Σκοπιανοί πέτυχαν αυτό ακριβώς που εδώ και χρόνια ζητούσαν (και δεν έπαιρναν): Εθνική ταυτότητα, γλώσσα και πρόσβαση στη θάλασσα δια της «Μακεδονίας του Αιγαίου».
Αυτό που επιδιώκουν τώρα, είναι η δημιουργία της «Μεγάλης Μακεδονίας». Γι’ αυτό και ο Ζάεφ ανακάλυψε πως εκτός από την Ελλάδα, την Βουλγαρία και την ΠΓΔΜ, υπάρχει και ένα κομμάτι «Μακεδονίας» στην… Αλβανία – όπως περιχαρής μας ανακοίνωσε μέσω ΕΡΤ!
Οπότε, και οι Αλβανοί μπορούν να αισθάνονται ολίγον «Μακεδόνες» και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Μιλάμε για καθαρά ληστρική, κομιταζίδικη συμπεριφορά. Μας «έδωσε» τον Μεγαλέξανδρο και έτρεξε να αρπάξει τους Κύριλλο και Μεθόδιο και να τους βάλει στο δικό του πάνθεον μαζί με διάφορους κομιτατζήδες «ήρωες του Ίλιντεν»!

Καλώς ήλθατε στο Ελλαδιστάν ...

Η Βρετανίδα τουρίστρια στη Ζάκυνθο είχε χάσει τον προσανατολισμό της και ζήτησε οδηγίες για να επιστρέψει στο ξενοδοχείο της. Ομως, για κακή της τύχη έπεσε σε Πακιστανό, ο οποίος την οδήγησε «σε παρακείμενο παράπηγμα όπου έμενε με ομοεθνείς, τους οποίους και προφανώς ενημέρωσε τηλεφωνικά, καθόσον, όπως κατήγγειλε η Βρετανίδα, την περίμεναν γυμνοί. Στην προσπάθειά τους να της αφαιρέσουν τα ρούχα και να αποπειραθούν να τη βιάσουν κατάφερε να τους σπρώξει και να φύγει τρέχοντας φτάνοντας στον κεντρικό δρόμο, οπότε βρήκε μπροστά της έναν οδηγό ταξί και του ζήτησε να ειδοποιήσει την Αστυνομία».