Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Και διηγώντας τα να κλαις ...

Κατά την ομιλία του της… βρεγμένης γάτας στο προχθεσινό υπουργικό συμβούλιο – απόντος του Καμμένος που είχε… «ένα πολύ σημαντικό ραντεβού»! – ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε και στα τρομερά και φοβερά επιτεύγματα στον τομέα της οικονομίας επί των ημερών του.

Όπως είπε, άβυσσος χωρίζει την δική του διακυβέρνηση από την διαχειριστική ανεπάρκεια της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου.

Εκείνη ακριβώς την ημέρα – 2 Ιουλίου 2018 – το ΙΟΒΕ είχε ανακοινώσει επιδείνωση του οικονομικού κλίματος τον Ιούνιο. Δηλαδή τον μήνα ακριβώς που ο κ. Τσίπρας υπέγραψε τις δύο φοβερές και τρομερές συμφωνίες του – στο Eurogroup και στο Σκοπιανό.

Ανακοινώθηκε, λοιπόν, εκείνη την ημέρα ότι ο Δείκτης Οικονομικού Κλίματος επιδεινώθηκε και έπεσε στις 102,5 μονάδες (από 104,2 τον Μάιο.

Αντ’ από δω κ Μοσκοβισί ...

Ζαίοι με γραβάτα , αυτή η μάστιγα ... 
Η Ελλάδα έχει ήδη δύο απατεώνες που την κυβερνάνε. Ο Κ Μοσκοβισί περισσεύει. Όπως περισσεύουν και όλοι οι χειροκροτητές ευρωπαϊκάριοι που έχουν για κουίσλινγκ στη χώρα το δίδυμο Τσίπρα- Καμμένου. Οι μπουρδολογίες του κ Μοσκοβισί για την ελληνική οικονομία έχουν μια απάντηση: Η χώρα επιστρέφει στην κανονικότητα με capital controls; Και με το χρηματιστήριο να μη θέλει κανείς να αγοράσει; Στείλτε τον από κει πού’ ρθε. Τσίπρες έχουμε.

Ο ευρωπαίος επίτροπος για την Οικονομία ήρθε στην Ελλάδα για να διαφημίσει την κυβέρνηση στους Έλληνες. Ξεκάθαρο. Είναι ένας ακόμα χειροκροτητής του τρίτου αχρείαστου μνημόνιου και των μέτρων 60ετίας που επιβλήθηκαν στη χώρα.