Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Κάνουν Προπαγάνδα Ακόμα και με τις Δηλώσεις της ΕΕ !

Μια βδομάδα τώρα οι κυβερνητικοί – και όχι μόνο – μας έχουν ζαλίσει το κεφάλι για τη Δήλωση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την Τουρκία. Ιστορική την ανεβάζουν σημαντική την κατεβάζουν, ενώ τα «για πρώτη φορά» παίρνουν και δίνουν. Το ίδιο και τα περί του «πιο ισχυρού μηνύματος στην Ιστορία της ΕΕ». Για να μην πούμε για τους διθυράμβους περί πρωτοφανούς συνεργασίας Αθήνας – Κύπρου. Προφανώς η Ιστορία αρχίζει με την κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου.

Γιατί αν πανηγυρίζουμε με την τελευταία δήλωση, τότε τι έπρεπε να γίνει όταν επί Καραμανλή τέθηκε θέμα για την ίδια την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας.

Και τι έπρεπε να γίνει όταν επί Σαμαρά όταν επαναλήφθηκαν τα ίδια, συν οι προειδοποιήσεις προς την Τουρκία για τις ενέργειές της στην κυπριακή ΑΟΖ; Και τι έπρεπε να λέμε για την συνεργασία Αθήνας – Κύπρου, όταν τότε ο Αναστασιάδης είχε αναθέσει στον Σαμαρά να τον εκπροσωπήσει, λόγω ασθενείας του Κύπριου Προέδρου;

Φυσικά, κάνουν και πάλι προπαγάνδα. Και κρύβουν ακόμη και το περιεχόμενο της ίδιας της δήλωσης της 22ας Μαρτίου. Η οποία παραπέμπει στα Κείμενα Συμπερασμάτων του Οκτωβρίου 2014 και του Σεπτεμβρίου 2005.

Ιδού τι λέει η δήλωση του 2018:

Ο δρόμος προς τις εκλογές θα είναι όλο αγκάθια...

Προχθές, ο Π.Καμμένος, σε πρωινή εκπομπή, δήλωσε πως «δεν είμαστε αφελείς να πάμε σε εκλογές με μειωμένες τις συντάξεις».

Κάποιοι τον αποκάλεσαν αφελή, κάποιοι άλλοι προκλητικό. Ο Π.Καμμένος δεν ήταν ούτε αφελής, ούτε προκλητικός.

Ήταν ειλικρινής.

Αφελείς είναι όλοι αυτοί που πιστεύουν πως η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα διενεργήσει εκλογές μέσα στο εφιαλτικό, γι΄αυτήν, τοπίο της περικοπής των συντάξεων, της μείωσης του αφορολογήτου και όλων των λοιπών, πολιτικά, κοστοβόρων μέτρων που η ίδια έχει ψηφίσει.

Αφελείς είναι όσοι πιστεύουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Α.Τσίπρας θα οδηγηθούν σαν πρόβατα σε εκλογική σφαγή.