Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

ΣΥΡΙΖΑ και φάρμακα: Από τα «θα» στο… πουθενά!

Αν και βρίσκεται πια στον τέταρτο χρόνο της διακυβέρνησής του, ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να στηρίζει την ύπαρξή του στο τιμόνι της χώρας σε καταγγελίες για το παρελθόν και στην σκανδαλολογία.

Οι λόγοι είναι προφανείς. Δεν έχει καταφέρει να κάνει πράξη ούτε μία από τις προεκλογικές εξαγγελίες του, ούτε μια από τις υποσχέσεις που έδινε τον καιρό της «ηρωικής» του αντιπολίτευσης.

Τα παραδείγματα είναι πολλά, αλλά λόγω επικαιρότητας ας επικεντρωθούμε σε όσα έλεγε (και δεν έκανε) στον τομέα του φαρμάκου, που σήμερα χρησιμοποιεί για να πλήξει τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Fake news κατά Ελλήνων από τον πρόεδρο της Βουλής...

Όταν ο ίδιος ο πρόεδρος της Βουλής σπέρνει fake news τι να περιμένει κανείς από τους υπόλοιπους πολιτικούς! Αναφέρομαι στο ψέμα του, ότι ο ίδιος και οι βουλευτές δέχτηκαν απειλές για τη ζωή τους από μακεδονικές οργανώσεις. Το οποίο ψέμα αναπαρήγαγαν πολλοί βουλευτές, με …ηρωικές κορώνες αφοβίας και ανεξαρτησίας της συνείδησής τους. Πού την είχαν κρυμμένη τόσες δεκαετίες που έγραφαν στα παλιά τους τα παπούτσια τούς αγώνες των Μακεδόνων της διασποράς;

Στην πραγματικότητα, οι Παμμακεδονικές Οργανώσεις Καναδά, Νότιας Αφρικής, Αυστραλίας και Γιαννιτσών έστειλαν νομιμότατη εξώδικο διαμαρτυρία σε όλους τους βουλευτές, χωρίς εξαίρεση, με δικαστικό κλητήρα, και τους καλούν να μην ψηφίσουν συμφωνία που θα δίνει στη FYROM το όνομα Μακεδονία. Σε αντίθετη περίπτωση τους προειδοποιούν ότι θα έχουν διαπράξει το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας και της άμεσης συνέργειας σε επιβουλή της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας, παραθέτοντας και τις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας.