Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Οι απροστάτευτοι μάρτυρες του καρκίνου ...

Πόσο βελτιώθηκαν επί Πολάκη οι συνθήκες
 και το πλαισιο υποστήριξης των καρκινοπαθών;
Εδώ και μερικές μέρες συζητάμε για την πολιτική φαρμάκου, για πακέτα, μίζες, συνταγογραφήσεις, δώρα, ασφαλιστικά Ταμεία. Και δεν έχει ακουστεί τίποτα για τους καρκινοπαθείς και τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν...

Το facebook είναι σπαρμένο με ιστορίες ανθρώπων που παλεύουν τον καρκίνο. Με αφηγήσεις ανθρώπων σπουδαίων, πραγματικά γενναίων. Με τον αγώνα μικρών Χριστών που κουβαλούν τις αμαρτίες μας.
Ενας από αυτούς είναι ο δικηγόρος Χρήστος Γραμματίδης. Να τι έγραψε.

Γιατί χωρίς αυτή τη Novartis ο ΣΥΡΙΖΑ θα πεθάνει ...

Αναρωτιούνται πολλοί πώς είναι δυνατόν σε μια σοβαρότατη υπόθεση σαν τη Novartis να έχουν γίνει τόσο χονδροειδείς χειρισμοί από την κυβέρνηση και να έχουν εμφανιστεί σαν άξιες δικαστικής εκμετάλλευσης τόσο αόριστες ή χοντροκομμένες και εξόφθαλμα μεροληπτικές καταθέσεις αόρατων μαρτύρων. Η απάντηση είναι απλή: Η κυβέρνηση παίζει με την υπόθεση το χαρτί της παραμονής της στην εξουσία και της ύπαρξης του ΣΥΡΙΖΑ σαν κόμμα.

Οι χειρισμοί της στα οικονομικά εδώ και τρία χρόνια έχουν διαψεύσει τις ελπίδες του 35% των πασόκων και νεοδημοκρατών ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ το 2015, που ήλπισαν σε μια πολιτική εύνοιας σαν αυτή που υποσχόταν ο ΣΥΡΙΖΑ. Για το 4% των αριστερών του ΣΥΡΙΖΑ δεν συζητάμε. Αυτοί έφυγαν τρέχοντας, όπως αποδεικνύουν και τα εκλογικά αποτελέσματα του Σεπτεμβρίου 2015: 310.000 ψήφοι λιγότεροι από τον Ιανουάριο του 2015. Όσοι οι πάγιοι ψήφοι του ΣΥΝ.

Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τον δολοφόνο Κουφοντίνα : Οι καταδικασμένοι τρομοκράτες δεν αξίζουν άδεια...

Την ...ανησυχία τους για τη νέα διήμερη άδεια που χορηγήθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα εξέφρασαν οι Ηνωμένες Πολιτείες, μέσω της εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Χέδερ Νάουερτ.

Κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων, η εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών καταδίκασε «την απελευθέρωση του Δημήτρη Κουφοντίνα, ενός καταδικασμένου τρομοκράτη υπεύθυνου για τη δολοφονία 11 πολιτών».