Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Τι γίνεται με τις συμπτώσεις Καμμένου!

Δεν είναι μόνο ο κ. Ζάεφ που θεωρεί ότι τρώμε κουτόχορτο εδώ στη χώρα όπου ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα, όπως ανέφερε ο Μίκης Θεοδωράκης.

Πριν από τον Ζάεφ κάποιοι δικοί μας εγχώριοι αποφάσισαν επανειλημμένα να μας σερβίρουν σανό.

Ναι, ναι, καλά το καταλάβατε, για τους κυρίους Τσίπρα και Καμμένο μιλάω, που χρόνια τώρα σερβίρουν το κουτόχορτό τους.

Ο κ. Καμμένος, για παράδειγμα, από δω τα φέρνει από κει τα φέρνει, φροντίζει να απουσιάζει στο εξωτερικό όποτε τίθεται το Μακεδονικό – και να μας στέλνει από εκεί την ευχή του!

Πάρτε θέσεις...

Το "βρώμικο 89", τα "Κοσκωτικά" και ο θάνατος Κουτσόγιωργα στο δικαστήριο ήταν απλό "μονόπρακτο". Οι "επιθεωρήσεις" του 2018 θα τα έχουν όλα.

Θα έχουν βρωμιές για δεξιά, αριστερά και κεντρώα λαδώματα που, επί το κομψότερον..., θα μάθουμε να τα διαβάζουμε ως πολιτικά σκάνδαλα και διαχειριστικές υπερβολές...

Θα έχουν "σήριαλ" για μορφές της αριστερής διαπλοκής με κάλυψη συναλλαγών και στημένων υποθέσεων, αρχίζοντας από τον τομέα της ναυτιλίας, των πετρελαίων, και του λαθρεμπορίου και φθάνοντας στα ποδόσφαιρα... και την "επιστράτευση" των δικών μας Μέσων Ενημέρωσης έναντι των άλλων ΜΜΕ... Των παλαιών. 

Ο αριστερόστροφος φασισμός προ των πυλών ...

Όταν ο Μίκης Θεοδωράκης στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο μίλησε για τον αριστερόστροφο φασισμό, κάποιοι μετριοπαθείς άνθρωποι ενοχλήθηκαν.

Πριν περάσουν 24 ώρες ο Μίκης δικαιώθηκε πλήρως. Γίναμε μάρτυρες ενός δικαστικού πραξικοπήματος σχεδιασμένου από τα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου.

Για όλους εμάς που γνωρίζαμε την φύση και τις ιστορικές καταβολές του ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπήρξε καμιά έκπληξη. Βέβαια, όταν τα λέγαμε και προειδοποιούσαμε, ήμασταν οι ακραίοι. Οι εμμονικοί.

Προσωπικά, έλεγα και έγραφα πως ο δρόμος προς τις εκλογές δεν θα είναι ευθύγραμμος. Δεν θα είναι μέσα στο πλαίσιο της συνταγματικής νομιμότητας.

Το ίδιο και η παράδοση της εξουσίας.