Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Μαζί έκλεισαν τα βόρεια σύνορά μας Τουσκ και Τσίπρας ...

Είναι απορίας άξιον το γεγονός ότι για άλλη μια φορά πέσαμε από τα σύννεφα – αυτή τη φορά μετά το σημείωμα Τουσκ, όπου εμφανίζεται να διαφωνεί με τις ποσοστώσεις όσων αφορά στην μετεγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Έχει αποδειχθεί ότι από τα σύννεφα πέφτουμε μόνο επειδή επικρατεί το ψέμα και ο στρουθοκαμηλισμός.

Όταν στις 9 Μαρτίου 2016 μας έκλεισαν τα βόρεια σύνορα, ο πρόεδρος

του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ δεν άφησε καμιά αμφιβολία. Με ανάρτησή του στο λογαριασμό που διατηρεί στο twitter δήλωσε πως «τερματίζονται οι παράτυπες ροές μεταναστών κατά μήκος της διαδρομής των χωρών των δυτικών Βαλκανίων», διευκρινίζοντας πως «δεν αποτελεί ζήτημα μονομερών ενεργειών, αλλά μια κοινή απόφαση των 28 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Εμφύλιος στα συριζοτρόλ!

Τις τελευταίες μέρες στο Twitter μαίνεται ένας άτυπος εμφύλιος πόλεμος. Σε αυτόν συμμετέχουν τα γνωστά έμμισθα συριζοτρόλ και κάποια πρώην «συντρόφια» τους που εσχάτως «αυτομόλησαν». Το γιατί το έκαναν αυτό, άγνωστο. Το πιο πιθανό είναι να έληξε κάποια σύμβαση μετακλητού την οποία απολάμβαναν. Για να κάνουμε λιγάκι χιούμορ ας υποθέσουμε πως απλώς έχουν τύψεις.

Επικεφαλής των όψιμων αυτών «ανταρτών» είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Εddie‏ @N0nServ1am ο οποίος από εκεί που εξυμνούσε (κεκαλλυμένα- έτσι το κάνουν οι επαγγελματίες προπαγανδιστές) τον Αλέξη Τσίπρα ανακάλυψε ξανά τις χαρές της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου, «δίνοντας» παράλληλα τους πρώην συναδέλφους του. Εκείνοι φυσικά, του απάντησαν με τον γνωστό συριζαίικο τρόπο: σεξουαλικές βρισιές και χαρακτηρισμοί του τύπου «Αδωνοτρόλ» (!) και «Κουμμούνι» (!!!)

Τρεις σκοτεινές ιστορίες με άρωμα διαπλοκής ...

Την ώρα που η Βουλή ψήφιζε τον νιοστό εικονικό κρατικό προϋπολογισμό, που ως συνήθως δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα του επόμενου έτους, έρχονται στο φως τρεις σκοτεινές ιστορίες, που βεβαιώνουν ότι η νοοτροπία της διαπλοκής στη χώρα παραμένει κυρίαρχη στην πραγματικότητα μεταξύ και αυτής της κυβέρνησης και επιχειρήσεων.

Η πιο φρέσκια και κραυγαλέα ιστορία είναι η ανάθεση από το υπουργείο Μεταφορών της εκτύπωσης εργασιών στα μέσα συγκοινωνίας από επιχείρηση που πιάστηκε και καταδικάστηκε από τα δικαστήρια για έκδοση δεκάδων χιλιάδων πλαστών εισιτηρίων στα μέσα συγκοινωνίας!

Το εξωφρενικό στην υπόθεση δεν είναι η ανάθεση. Είναι ότι ο γραμματέας του υπουργείου υπεραμύνθηκε της ανάθεσης και επιτέθηκε στους δημοσιογράφους που την αποκάλυψαν, κατηγορώντας τους ότι επικαλούνται ως τεκμήριο τη δικαστική απόφαση! Γιατί; Γιατί, σύμφωνα με τον γραμματέα, οι δικαστικές αποφάσεις δεν μπορεί να εκλαμβάνονται και ως αξιοσέβαστες!