Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Η «Μεγάλη Οκτωβριανή Επανάσταση» και η μεγάλη ξεφτίλα της ΔΕΗ!

Εκεί στη ΔΕΗ αντί να κοιτάνε το χάλι τους και την άθλια κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η επιχείρηση και αντί να ντρέπονται γιατί θα «κλέψουν» 360 εκ. από το κοινωνικό μέρισμα επειδή πάνε από χασούρα σε χασούρα, έφθασαν στον άκρον άωτον της γελοιότητας:

Η οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΗ, με αφορμή τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση, έστησε μια φιέστα με θέμα… «Οκτωβριανή Επανάσταση και εξηλεκτρισμός» και κεντρικό ομιλητή τον επικεφαλής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Θανάση Καρτερός!

Παίκτης παγκοσμίου κλάσης ...

Πρέπει να είναι μεγάλη φυσιογνωμία αυτός ο Παπαδόπουλος. Παίκτης παγκοσμίου κλάσης. Σε όποια χώρα πάμε να πουλήσουμε όπλα τον βρίσκουμε μπροστά μας. Ενδέχεται να έχει υπάρξει εκπρόσωπος ακόμη και της ελληνικής πλευράς! Δεν το ξέρουμε. Είναι γνωστός πλέον ως ο κ. εκπρόσωπος. Δεν χρειάζεται αντισυμβαλλόμενος. Δεν έχει σημασία σε ποια χώρα πουλάμε όπλα. Αρκεί που υπάρχει ο κ. Παπαδόπουλος.

Να μην μπούμε στην διαδικασία να σας εξηγήσουμε τι θα συνέβαινε αν αυτό που συμβαίνει σήμερα συνέβαινε στα χρόνια των ... προηγούμενων. Οι δολοφόνοι χαρακτήρων θα είχαν αναλάβει δράση, οι υπερασπιστές των φτωχών θα είχαν στήσει τις κρεμάλες στην Πλατεία Συντάγματος, οι αγωνιστές ερευνητές δημοσιογράφοι θα ζητούσαν Δικαιοσύνη. Τώρα; Να μην το κάνουμε και θέμα...