Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Ποιος δικαιούται να κάνει κριτική στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;

Τη Δευτέρα η Βουλή θα συζητήσει, σε επίπεδο αρχηγών, το θέμα που προέκυψε με την εμφάνιση ενός μεσάζοντα ανάμεσα σε μας και στη Σαουδική Αραβία.

Οσοι είμαστε συνεπείς φίλοι του κοινοβουλευτικού θεάματος, ξέρουμε πώς θα πάει η συζήτηση. Η αντιπολίτευση θα θέσει εύλογα ερωτήματα. Ο Πάνος Καμμένος θα ανέβει στο βήμα θυμωμένος και θα εκστομίσει οργισμένες λέξεις μαζί με σταγονίδια σιέλου. Θα τεντώσει το δάχτυλο, θα δείξει προς τη Νέα Δημοκρατία, θα πει κάτι για τη Siemens. Μετά θα γυρίσει ελαφρώς αριστερά και θα πει κάτι για τον Βενιζέλο. Στην ουσία δεν θα πει τίποτα για την υπόθεση. Θα πει στους αντιπάλους του ότι, λόγω προτέρου βίου, έχουν χάσει το δικαίωμα στον έλεγχο.

Πάνος και Αλέξης, ο ένας σωσίας του άλλου!

Ακόμη κι αν αποχωρήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ όλοι οι βουλευτές του, ο Αλέξης Τσίπρας θα εξακολουθήσει να έχει έναν πιστό σύμμαχο, τον Πάνο Καμμένο. Τους δύο άνδρες τους ενώνει μια ισχυρή συγκολλητική ουσία. Πιο ισχυρή από την εξουσία.  Από τους όρκους που δίνουν οι άνδρες στην φιλία. Τους έχει ενώσει η ίδια η ζωή. Οι κοινές εμπειρίες.