Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Το παρόν και το μέλλον του κ. Τσίπρα έχουν ονοματεπώνυμα ...

Δεν υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία – απλά επιβεβαιώθηκε στη συζήτηση στη Βουλή για την εξεταστική για τον Καμμένο:

Ο Τσίπρας δεν μπορεί να απαλλαγεί ούτε από τον Καμμένο, ούτε από τον Κουρουμπλή! Αν μπορούσε, θα το έκανε, είναι εντελώς αδίστακτος, άνθρωπος που δεν δίστασε να στείλει από εκεί που ήλθε τον ίδιο τον μέντορά του και όλους αυτούς που ο ίδιος επέλεξε για υπουργούς της ταλαίπωρης χώρας μας και οι οποίοι ήταν οι σύντροφοί του.

Μην ξεχνάμε ότι στις 18 Ιουνίου παρέα με τον Λαφαζάνη είχε ταξιδέψει στην Αγία Πετρούπολη, αναζητώντας, όπως είχε πει, «καινούργια λιμάνια»!

Και δεν μπορεί να το κάνει, διότι ουδείς μπορεί να απαρνηθεί και το παρόν και το μέλλον του συγχρόνως.

Θα μας ταράξουν στην κανονικότητα :)

Κανονικότητα στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Μπαξεβάνης, τα trolls του διαδικτύου, οι αναρτήσεις του ψευτόμαγκα Πολάκη, τα ταξίδια του Καμμένου. Κανονικότητα είναι οι δημοσκοπήσεις του Βερναδάκη, τα επίσημα του Πανιωνίου, ο Θύμιος ο Λυμπερόπουλος. Κανονικότητα στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ είναι να συνεχίζουν τα παιδιά μας να δραπετεύουν στο εξωτερικό, προσπαθώντας να ξεφύγουν από το κράτος του Καρανίκα.

Θα μας ταράξουν στην κανονικότητα. Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα δούμε πολλά. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι προσπαθούν να επαναφέρουν τις παλιές διαχωριστικές γραμμές Δεξιάς και Αριστεράς. Το κάνουν επειδή θέλουν οι αθλιότητές τους να κρυφτούν πίσω από μία δήθεν ιδεολογική μάχη. Τι είδους όμως μάχη ιδεών είναι αυτή που δίδεται με fake ειδήσεις και fake δημοσκοπήσεις; Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα κάνουν ακόμη χειρότερα.