Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Εκτός από ψεύτες μας βγήκαν και… ταξιδιάρηδες!

Κοντεύουν είκοσι μέρες από το ναυάγιο του πλοίου και την πρόκληση μεγάλης οικολογικής και οικονομικής καταστροφής.

Ωστόσο η κυβέρνηση δεν έχει ακόμη παραδεχθεί ότι αυτό που συνέβη ήταν μια καταστροφή.

Στο υπουργικό συμβούλιο ο κ. Τσίπρας μίλησε για «επικοινωνιακό οίστρο των μέσων ενημέρωσης».

Ο υπουργός κ. Κουρουμπλής, πρώτα μας είπε να πάμε να κάνουμε μπάνιο και μετά ανακοίνωσε πως… όσο απλωνόταν η κηλίδα, τόσο διευρυνόταν και η σύνθεση του Συντονιστικού Οργάνου.

Ο άλλος, ο οικολόγος, ο κ. Τσιρώνης, μας είπε περίπου ότι τι να κάνουμε, αυτά συμβαίνουν, «την ευθύνη την έχει μία κοινωνία ολόκληρη και μία παγκόσμια οικονομία εξαρτημένη από το πετρέλαιο και ένα σκληρό λόμπι διεθνές, που «αντιστέκεται σθεναρά σε οποιαδήποτε αλλαγή και αυστηροποίηση των κανόνων».

Ζητώ συγνώμη Μιχάλη Λιάπη ...

Ομολογώ! Πετροβόλησα τον Μιχάλη Λιάπη επειδή προσπάθησε με πλαστές πινακίδες να αποφύγει τα τέλη κυκλοφορίας. Απαίτησα Δικαιοσύνη, όταν δημοσίευμα ισχυρίστηκε ότι ο μακαρίτης ο Μαγγίνας απασχολούσε στο κτήμα του πακιστανό εργάτη δίχως ένσημα. Ζήτησα το κεφάλι του Τσιτουρίδη, όταν συμμετείχε στο μέγα σκάνδαλο της μετεγγραφής του υιού του σε Πανεπιστήμιο της Αθήνας.

Ζητώ συγνώμη απ’ όσους Δεξιούς, Πασόκους, Αναρχοφιλελεύθερους και λοιπούς συμπατριώτες «σταύρωσα» όλα αυτά τα χρόνια στο όνομα μιας υποτιθέμενης επίθεσης σε βάρος των εγκλημάτων που διεπράχθησαν σε βάρος της ηθικής του ελληνικού λαού.