Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Έπρεπε να του απαγορευθεί η είσοδος στο Ίδρυμα Νιάρχου!

Μέσα στη γενική σύγχυση παραλίγο να το ξεχάσω!

Όχι δηλαδή πως θα εντυπωσιαστείτε – τόσα έχετε ακούσει τα τελευταία χρόνια από τον Αλέξη – αλλά για να μην… ξεχνιόμαστε.

Ως γνωστόν, το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» αποτελεί πλέον τον συνήθη τόπο των… εκτελέσεων (των θεατρικών, εννοώ) του κ. Τσίπρα.

Όποτε επισκέπτεται τη χώρα κάποιος ξένος ηγέτης, τον πηγαίνει στην Ακρόπολη και στο Ίδρυμα Νιάρχου.

Αυτή τη φορά, με αφορμή την επίσκεψη Μακρόν, το τερμάτισε.

Είπε στην ομιλία του:

Η Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ, του Τσίπρα, του Καρανίκα ...

Δεκαέξι χρόνια μετά την καταστροφή των Δίδυμων Πύργων στην θέση τους σήμερα βρίσκονται ένας πύργος 120 ορόφων, ένα σύμπλεγμα εμπορικών κέντρων, το μουσείο και  μνημείο στα θύματα της επίθεσης και αναγείρεται η ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Οι Αμερικάνοι χωρίς να έχουν ξεχάσει δεν θα ζούσαν αιώνια στο παρελθόν.

Ογδόντα ένα χρόνια μετά την ανέγερση τους απέναντι από το γήπεδο του Παναθηναϊκού στέκονται ακόμα και σήμερα οκτώ ταλαίπωρες πολυκατοικίες. Κατασκευάστηκαν για να στεγάσουν τους πρόσφυγες μετά την καταστροφή στην Μικρά Ασία. Φυσικά δεν υπάρχει κάποιος πρόσφυγας πλέον για να στεγάσουν, στα διαμερίσματα των 50 τ.μ ζουν κατά κύριο λόγο μετανάστες, τοξικομανείς και αντιεξουσιαστές. Αλλά δεν κινδυνεύουν να πάθουν κάτι. Τουλάχιστον όχι από το κόμμα που λάτρεψε την καταστροφή.