Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Γ. Βρούτσης: Με αλχημείες ο κ. Τσίπρας «εξαφάνισε» στην ΔΕΘ 320.000 ανέργους !!!

Για «αλχημείες» και «ψέματα» κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ο Τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης, υποστηρίζοντας ότι ο κ. Τσίπρας «εξαφάνισε» κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ 320.000 ανέργους.
«Μιλώντας στην 82η Δ.Ε.Θ., ο κ. Τσίπρας ισχυρίστηκε ότι δημιουργήθηκαν συνολικά 496.000 νέες θέσεις εργασίας από το Σεπτέμβριο του 2015 έως και το 2017. Συγκεκριμένα, από το Σεπτέμβριο του 2015 είπε ότι δημιουργήθηκαν 100.000 νέες θέσεις εργασία, το 2016 είπε ότι δημιουργήθηκαν 136.000 νέες θέσεις εργασία, το 2017 είπε ότι δημιουργήθηκαν πάνω από260.000 νέες θέσεις εργασίας» παρατήρησε ο κ. Βρούτσης.

Πράγματι είναι… large! Αλλά στην εξαπάτηση ...

Αυτά γίνονται όταν προσπαθείς να κρατήσεις δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη.

Η συνέντευξη Τύπου που ο κ. Τσίπρας έδωσε στην Θεσσαλονίκη ήταν εξαιρετικά αποκαλυπτική των προθέσεών του και επιβεβαιώνει ότι υπάρχει σε πλήρη ανάπτυξη σχέδιο δημιουργίας ενός τεχνητού αντιδεξιού μετώπου.

Ωστόσο, ο κ. Τσίπρας προσπαθεί (για τις ανάγκες του παρόντος) να βαστήξει δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη.

Οι ανάγκες του παρόντος περιλαμβάνουν τον κ. Καμμένο. Γι’ αυτό και σε σχετικό ερώτημα, ο κ. Τσίπρας απάντησε ότι ο Καμμένος και το κόμμα του ανήκουν στον χώρο της «πατριωτικής Δεξιάς» (εκεί έφθασε ο Τσίπρας, να μιλά για… πατριωτική δεξιά) και όχι της ακροδεξιάς, ότι η σχέση τους είναι έντιμη, δεν δημιουργεί προβλήματα, έχουν… εξαιρετική συνεργασία, έντιμη και ειλικρινής, κάτι που έχει εκτιμήσει και ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ και ο κόσμος της «πατριωτικής δεξιάς», βεβαίως βεβαίως!

Οι ανάγκες του μέλλοντος, όμως, δεν περιλαμβάνουν τον Καμμένο, τον οποίο ο Τσίπρας θα πετάξει σαν την τρίχα απ’ το ζυμάρι.

Ανταγωνισμοί μεταξύ ψευδομένων της Αριστεράς ...

Κατά τον καθηγητή της Νομικής Γρηγόρη Καλφέλη: «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ίσως ο μεγαλύτερος λαοπλάνος πρωθυπουργός των τελευταίων πενήντα χρόνων. Στέλνει συνεχώς μηνύματα εικονικότητας στους έλληνες πολίτες γιατί πιστεύει ότι θα τα καταπιούν, ακριβώς όπως με όμοιο τρόπο καταναλώνει και μια οδοντόκρεμα. Δυστυχώς μισεί θανάσιμα την αλήθεια. Και εφαρμόζει πιστά το απόφθεγμα του Τζορτζ Οργουελ ότι η πολιτική γλώσσα είναι σχεδιασμένη να κάνει τα ψέματα να ακούγονται αληθινά. Τις πιο απεχθείς ανακρίβειες ο πρωθυπουργός τις παρουσιάζει ως αληθινές. Και όλα αυτά τα υιοθετεί η ηγετική ελίτ, που συγκροτείται γύρω από τον Αλέξη Τσίπρα από δήθεν αριστερούς, που λατρεύουν το χρήμα και θέλουν απλώς να αυξήσουν τον μισθό και το εφάπαξ τους».