Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Ψήφισαν για συνέχιση των κυρώσεων μέσα στην απόλυτη σιωπή!

Για την περίπτωση που πέρασε εντελώς απαρατήρητο – και πώς να μην συμβεί αυτό, αφού η είδηση δεν πέρασε ούτε στα ψιλά – ενημερώνω τους ενδιαφερόμενους οπαδούς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (όσους έχουν απομείνει), ότι ο κ. Τσίπρας συμφώνησε στις 22 Ιουνίου στην παράταση των κυρώσεων που η ΕΕ έχει επιβάλει στη Ρωσία. Μέσα στην απόλυτη σιωπή!

Η είδηση έχει ως εξής:

«Οι ηγέτες των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμφώνησαν σήμερα στην παράταση για έξι μήνες των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί στην Ρωσία μετά την προσάρτηση της Κριμαίας τον Μάρτιο του 2014, δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ. «Συμφωνήθηκε. Η ΕΕ θα παρατείνει τις οικονομικές κυρώσεις ενάντια στην Ρωσία», τόνισε ο Τουσκ με ανάρτηση του στο twitter, επιβεβαιώνοντας την κρίση των κρατών-μελών της Ένωσης ότι η Μόσχα έχει αποτύχει στην εφαρμογή των όρων της ειρηνευτικής συμφωνίας του Μινσκ. Οι ηγέτες επικύρωσαν την απόφαση που είχε ληφθεί από τις κυβερνήσεις των κρατών-μελών. Η απόφαση παρατείνει τις κυρώσεις έως τον Ιανουάριο του 2018».

Προφανώς ο κ. Καμμένος έχει συμφωνήσει – και αυτή τη φορά «στα τέσσερα».

Καλοκαίρι μεγάλων πολιτικών ψευδαισθήσεων, υποσχέσεων, διορισμών και σκανδαλολογίας ...

Σερπαντίνες με λεφτά και κομφετί σκανδάλων ετοιμάζεται να ρίξει στην αγορά, ο Πρωθυπουργός για να δημιουργήσει την απαραίτητη εορταστική ατμόσφαιρα προσμονής μέχρι την ομιλία του στην ΔΕΘ που θα σηματοδοτήσει την καθοριστική αλλαγή πολιτικού προσανατολισμού της κυβέρνησής του.

Μέσα στο καλοκαίρι, ο σχεδιασμός του Μεγάρου Μαξίμου προβλέπει την απόλυτη νάρκωση της κοινωνίας, με:


  • διθυραμβικές ανακοινώσεις «μεγάλων επενδυτικών πρωτοβουλιών» που δήθεν θα δημιουργήσουν θέσεις απασχόλησης,
  • «στροφή στην καθημερινότητα του πολίτη»,
  • «επιτάχυνση του κυβερνητικού μεταρρυθμιστικού έργου» και «προγράμματα ανακούφισης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων» 

Με την ίδια αλυσίδα δεμένοι Τσίπρας και Καμμένος ...

Και τώρα αγαπητοί συμπολίτες ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το παρακράτος. Με στοιχεία και όχι με θεωρίες και υποψίες. Ένας υπουργός, ο κ. Καμμένος, συνομιλεί με έναν ισοβίτη για ποινική υπόθεση που βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης. Και στην υπόθεση αυτή εμπλέκονται λιμενικοί και δικαστές. Αυτή την πρακτική στηρίζει ο κ. Τσίπρας και η Αριστερά του δήθεν ηθικού πλεονεκτήματος.

Ένας υπουργός χρησιμοποιεί τον κρατικό μηχανισμό, επειδή θέλει να «βοηθήσει» στην απονομή Δικαιοσύνης. Κραυγαλέα υπόθεση κατάχρησης εξουσίας. Αν αυτό συνέβαινε σε οποιοδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης ο κ. Καμμένος θα ήταν ήδη στο σπίτι του. Είναι από τα πιο μεγάλα πολιτικά σκάνδαλα των τελευταίων δεκαετιών. Αποδεικνύει αυτό που λέμε από την πρώτη στιγμή: Ότι αυτή η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τους κρατικούς μηχανισμούς για να επιβάλει το δικό της καθεστώς. Σήμερα μάθαμε ένα μέρος απ’ όσα συμβαίνουν στον χώρο της Δικαιοσύνης. Υπάρχουν πολλά ακόμη να μάθουμε από το τι συμβαίνει στις Εφορίες και στις δύο Υπηρεσίες Πληροφοριών.