Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Η Ρότσιλντ τα συμβούλεψε όλα αυτά;

Ενόψει της περίφημης 15ης Ιουνίου, άλλης μιας δηλαδή ημερομηνίας «ορόσημου», θα είχε αξία να πληροφορηθούμε τι ρόλο έχουν παίξει οι σύμβουλοι της κυβέρνησης στην εμπλοκή της τελευταίας περιόδου.

Όπως όλοι θυμούνται, η κυβέρνηση έχει (υποστηρίξει πως) αναθέσει την διαδικασία εξόδου στις αγορές στην επενδυτική τράπεζα Ρότσιλντ, προκειμένου να προετοιμαστεί η έξοδος στις αγορές.

Έτσι μας είπαν τουλάχιστον μετά την αποκάλυψη εκείνου του πρωθυπουργικού ταξιδιού στο Παρίσι, που επιμελώς είχε κρατηθεί μυστικό. Επισήμως, ούτε έχει ανακοινωθεί τίποτε, ούτε έχει προσκομιστεί κάποια σύμβαση με την συγκεκριμένη τράπεζα, ούτε τίποτε σχετικό.
Τα μόνα που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα είναι τα ακόλουθα:
Στις 4 Φεβρουαρίου 2017 – και αφού είχε ξεσπάσει σάλος - κυβερνητικές πηγές ανέφεραν:

Τουσκ προς Λονδίνο: Στο χέρι σας να αποφύγετε τη μη συμφωνία ...

Το μήνυμα ότι δε θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για το Brexit απηύθυνε προς το Λονδίνο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.

If you push for elections , you should know that you MAY lose...

Νίκη χωρίς αυτοδυναμία για τους Συντηρητικούς της Th. May...
Επικράτηση των Συντηρητικών, αλλά χωρίς αυτοδυναμία, με 3318 έδρες έναντι 264 εδρών των Εργατικών δίνει το ανανεωμένο exit poll για τις γενικές εκλογές στη Βρετανία.
Ο J. Corbyn κάλεσε την Th. May να παραιτηθεί η οποία με τη σειρά της απάντησε ότι η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και οι Συντηρητικοί θα την εξασφαλίσουν.