Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Τσίπρας και Καμμένος οι καινούργιοι «κλητήρες του Φούχτελ» ...

Πριν από δεκαπέντε περίπου μέρες – και μέσα στην απόλυτη σιωπή – την Ελλάδα επισκέφθηκε ο Γερμανός κοινοβουλευτικός υφυπουργός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης και Πρόεδρος της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης στο Βερολίνο Χανς-Χοακίμ Φούχτελ, συνοδευόμενος από εκπροσώπους του γερμανικού κοινοβουλίου, κρατικών στελεχών, στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης και ένα διευρυμένο κλιμάκιο Γερμανών επιχειρηματιών.

Η Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τον υποδέχθηκε μετά βαΐων και κλάδων και δια του γενικού γραμματέα Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων κ. Λαμπριανίδη εξέφρασε τη χαρά της για την επίσκεψη και, όπως επισήμως ανακοινώθηκε, έσπευσε να τον ενημερώσει για τα παρεχόμενα επενδυτικά κίνητρα και γενικότερα για τις πολλές επενδυτικές ευκαιρίες και δυνατότητες που παρέχει η χώρα μας».

Σημειώστε ότι μεταξύ των βουλευτών που συνόδευαν τον κ. Φούχτελ ήταν δύο βουλευτές του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος της κ. Μέρκελ και η Αννέτ Γκροθ, από το «αδελφό» κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ «Ντι Λίνκε». Και ότι ο κ. Φούχτελ συναντήθηκε και με τον υπουργό κ. Σταθάκη.

Μιλάμε για τον Φούχτελ, τον άνθρωπο που βρέθηκε στο στόχαστρο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και για τις επαφές με τον οποίο κατηγορούσαν την προηγούμενη κυβέρνηση για… φουχτελισμό.

Αγόρασαν το... «βοθροκάναλο», τους έμεινε η μυρωδιά ...

Τα καταφέραμε καρντάση ! 
Ο Ιβάν ο Σαββίδης πήρε, τελικώς, το πρώτο του μερίδιο στο Mega. Ο εκλεκτός του Νίκου του Παππά πάτησε, επιτέλους, το πόδι του στο βοθροκάναλο, στον βρωμερό μιντιακό εκπρόσωπο της διαπλοκής. Μιας και ο λόγος για βόθρους και βοθροκάναλα, να θυμηθούμε και τον Σουρή: Σκατά εδώ, σκατά εκεί, σκατά κι ο κόσμος όλος!

Ο Ιβάν ο Σαββίδης κάνει προφανώς την δουλειά του. Το είχε ομολογήσει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα. Ότι αν δεν έχεις media στην Ελλάδα δεν κάνεις δουλειές ή κάπως έτσι. Τώρα αποκτά ένα mega τηλεοπτικό κανάλι και προφανώς θα κάνει και τις μεγάλες δουλειές που ονειρεύεται. Μπορεί αυτό οι σύντροφοι να το έλεγαν στο παρελθόν διαπλοκή, αλλά στις μέρες τους το λέμε αλλιώς! Αν ο διαπλεκόμενος είναι δικός μας το λέμε εξυγίανση. Αν είναι των «άλλων», αν δεν είναι δικός μας, τότε είναι ένας άθλιος εκπρόσωπος της Δεξιάς.

Οπαδοί του ISIS. πανηγυρίζουν στο διαδίκτυο για την έκρηξη στο Μάντσεστερ ...

Υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους πανηγύρισαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά από την πολύνεκρη έκρηξη που σημειώθηκε Μάντσεστερ, παρά το γεγονός ότι δεν έχει γίνει επίσημη ανάληψη ευθύνης από τους τζιχαντιστές.

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι αντιμετωπίζει την έκρηξη ως ύποπτη «τρομοκρατική ενέργεια».
Λογαριασμοί στο Twitter, που σχετίζονται με το Ισλαμικό Κράτος ανάρτησαν μηνύματα νίκης για την έκρηξη, ενώ μερικοί από τους χρήστες παρότρυναν για παρόμοιες αιματηρές ενέργειες και σε άλλες περιοχές.