Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Αριστερά σημαίνει αποτυχία και φτωχοποίηση...

Κράτος κλεπτών, απατεώνων και ηλιθίων...
Πριν ολοκληρωθεί η εφαρμογή του νέου ασφαλιστικού νόμου που έχει οδηγήσει σε κλείσιμο δεκάδες χιλιάδες μπλοκάκια και διόγκωση της μαύρης οικονομίας η κυβέρνηση σχεδιάζει αλλαγές τις οποίες ζητάνε οι θεσμοί καθώς εκτιμούν πως οι στόχοι δεν θα καλυφθούν.
Από το 2018 αλλάζει ξανά η βάση υπολογισμού των εισφορών καθώς θα συνυπολογίζονται πλέον και τα χρήματα που έχουν καταβληθεί για τις εισφορές του προηγούμενου έτους... Ήτοι, θα πληρώνουμε εισφορές και για τις εισφορές που καταβάλαμε τον προηγούμενο χρόνο...
Όσο όμως οι φόροι και οι εισφορές επί των εισφορών θα αυξάνονται, τόσο η φοροδοτική και εισφοροδοτική ικανότητα των υποζυγίων του τελευταίου "σοβιετιστάν" στην Ευρώπη θα εξαντλείται και η φτωχοποίηση θα εξαπλώνεται.

Οι εχθροί της ενημέρωσης κατέστρεψαν τον Τύπο ...

Ως γνωστόν, ο κ. Τσίπρας έχει προτρέψει τους Έλληνες να μην διαβάζουν εφημερίδες για… να έχουν την υγειά τους!

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που πρόσφατα δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ΕΛΣΤΑΤ, η επιθυμία του έχει γίνει πραγματικότητα – οπότε μπορεί να διασπείρει με μεγαλύτερη ευκολία τα ψέματά του, αφού αυτός είναι ο σκοπός όσων τα βάζουν με τον Τύπο και την Ενημέρωση.

Έτσι, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το 2016 καταγράφηκε μείωση 15,9% στις συνολικές πωλήσεις των εφημερίδων, ενώ αύξηση (13,2%) παρουσιάζεται μόνον στις πωλήσεις των θρησκευτικών εφημερίδων.

Επίσης, μείωση 9% σημειώθηκε και στις συνολικές πωλήσεις των περιοδικών.

Μεταξύ του 2016 (συνολικές πωλήσεις 71.641.595 φύλλα) και του 2015 οι εφημερίδες έχασαν 13.580.802 φύλλα.

Επίσης, στα περιοδικά οι συνολικές πωλήσεις ανήλθαν πέρυσι σε 26.856.559 τεύχη και μειώθηκαν κατά 2.661.820 τεύχη σε σχέση με το 2015.

Έρχεται η εποχή των Μουσώνων για τον Τσίπρα...

Τον Απρίλιο μέρες του Πάσχα, για το οποίο ο πρωθυπουργός διαπίστωνε την εντυπωσιακή έξοδο των εκδρομέων, τα επίσημα στοιχεία έδειξαν (σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής της Κυριακής) απρόσμενη μείωση στη ζήτηση καυσίμων. Tο πετρέλαιο κίνησης κατέγραψε βουτιά 14% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι. Αντίστοιχα εντυπωσιακά ποσοστά υποχώρησης που κυμαίνονται μεταξύ 5% και 10% (ανάλογα με την εταιρεία) εμφανίζουν, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα και οι βενζίνες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός επιλέγει αντί των επίσημων στοιχείων να αντιπαραβάλει την «αίσθησή» του από την κοινωνία, η οποία όσο περνάει ο καιρός τόσο απομακρύνεται από την πραγματικότητα.