Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Μητσοτάκης: Απάτη τα αντίμετρα Τσίπρα ...

«Η νέα διαπλοκή θα μας βρει απέναντι», διεμήνυσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας λόγο για «διευκόλυνση 38 εκατομμυρίων ευρώ» στον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, με αντάλλαγμα την προκλητική στήριξη της κυβέρνησης, με το βλέμμα στη διαφαινόμενη είσοδο του επιχειρηματία στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. 

«Αυτός είναι ο ορισμός της νέας διαπλοκής», είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσθέτοντας πως αν δεν είχε μεταβεί ο ίδιος προσωπικά στη Βουλή για να εκθέσει τον πρωθυπουργό, θα είχε περάσει η τροπολογία για την διαγραφή προστίμου στη ΣΕΚΑΠ, συμφερόντων Σαββίδη «χωρίς να μάθουμε ποιον αφορούσε».

«Δεν θέλω να αισθάνεται κάποιος ότι για να επενδύσει στην Ελλάδα πρέπει να έχει ΜΜΕ», σημείωσε. 

Η Σώτη Τριανταφύλλου και η αστυνομία του λόγου ...

Η Σώτη Τριανταφύλλου θα δικαστεί για δημόσια υποκίνηση μίσους, με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο, γιατί ανέφερε μια ρήση του Μάρκο Πόλο περί των μουσουλμάνων, ότι φανατικός μουσουλμάνος είναι αυτός που σου κόβει το κεφάλι και μετριοπαθής αυτός που σου κρατάει για να το κόψουν.
Θα μπορούσε ο ακατάλυτος φύλαξ της αντιρατσιστικής μας συνείδησης κ. Δημητράς να της απαντήσει με ένα άρθρο στην ίδια ιστοσελίδα, αλλά προτίμησε την δικαστική προσφυγή για να την φιμώσει. Οσοι εξέφραζαν επιφυλάξεις κατά την ψήφισή του, ότι ο εν λόγω νόμος μπορεί να γίνει εν δυνάμει εργαλείο στα χέρια φανατικών λογοκριτών, τώρα δικαιώνονται.