Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Το νερό πωλείται με τη μέθοδο της… πλημμυρίδας!

Είναι τόσο μεγάλης έκτασης η προπαγάνδα που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση – σε όλα τα επίπεδα και επομένως και στο θέμα της ιδιωτικοποίησης του νερού – που τελικά ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ θα έχουν πουληθεί όταν όλοι θα πιστεύουν ότι… έχουν παραμείνει στο Δημόσιο!

Και μια και μιλάμε για το νερό, η προπαγανδιστική τακτική που ακολουθείται είναι η «μέθοδος της πλημμυρίδας» - και όχι η «μέθοδος της σταγόνας»!

Με τη μέθοδο, λοιπόν, της πλημμυρίδας, μας επαναλαμβάνουν συνεχώς πως «η ενέργεια και το νερό θα μείνουν υπό δημόσιο έλεγχο».

Αυτό είπε και ο κ. Τσίπρας στις 11 Απριλίου από την Πάτρα.  «Το νερό και η ενέργεια θα μείνουν υπό δημόσιο έλεγχο. Αυτό είναι εγγυημένο, όσο είμαστε εμείς εδώ», είπε.

Μάλιστα!

Ακριβώς την επομένη, 12 Απριλίου, το ΤΑΙΠΕΔ προχώρησε σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εύρεση χρηματοοικονομικού συμβούλου σχετικά με την πώληση των ποσοστών του στην ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ.

Περιθωριακοί, απολιθωμένοι και μυστήριοι ενώνονται στο ψήφισμα στήριξης της δικτατορίας του Μαδούρο...

Ανάμεσα τους ήταν ο Μάρκο Τζάνι, νυν ανεξάρτητος και πρώην μέλος του Movimento 5 Stelle του Μπέπε Γκρίλο. Η φωνή της Ρωσίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Λετονή Τατιάνα Ζντανόκα. Η Αλμπιόλ Γκουζμάν των Ποδέμος. Ο Φοντούλης, ο Επιτήδειος και ο Συναδινός της Χρυσής Αυγής. Ο Ράινχαρντ Μπουτικοφερ των γερμανών Πράσινων. Ο Ματέο Σαλβίνι της Λίγκας του Βορρά. Ο Νεοκλής Σηλικιώτης του ΑΚΕΛ. Ο Ούντο Φόιγκτ του γερμανικού ακροδεξιού NDP. O Παπαδάκης και ο Ζαριανόπουλος του ΚΚΕ. Ο Μάρτιν Ζόνεμπορν του Partei, ενός γερμανικού κόμματος που σαν αντικείμενο έχει να σατιρίζει τα άλλα κόμματα.