Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Ντόρα : Η κοινωνία δεν αντέχει πλέον τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...

«Η κυβέρνηση επαναλαμβάνει το ίδιο λάθος για τρίτη φορά», τονίζει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη αναφερόμενη στην αξιολόγηση, ενώ σημείωσε ότι «η κοινωνία δεν αντέχει πλέον τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Δεν αντέχει μια κυβέρνηση που αρνείται να τηρήσει τα συμφωνηθέντα, που αρνείται να προχωρήσει στις διαρθρωτικές αλλαγές, οι οποίες δεν έχουν δημοσιονομικό κόστος».
Μιλώντας στην εφημερίδα Realnews, η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Ν.Δ. αναφέρει ότι ανησυχεί για το ενδεχόμενο Grexit, λέγοντας ότι «με αυτήν την κυβέρνηση όλα είναι πιθανά».

Πνευματική ανεντιμότητα...

Πού βρίσκονται τώρα οι λαλίστατοι; Τραγουδιστές, ηθοποιοί, γραμματιζούμενοι και λοιποί διανοητές του εθνικού μας βίου, που, όπως είπε προχθές ο Νίκος Πορτοκάλογλου, έτσι και τολμούσες να εκφράσεις αντίθετη άποψη απ’ αυτούς σε έχριζαν αυθωρεί και παραχρήμα «Γερμανοτσολιά»;
Πού πήγαν όσοι δίκαζαν με συνοπτικές διαδικασίες αυτούς που προειδοποιούσαν ότι ο κ. Τσίπρας σέρνει πίσω του μια παρέα διψασμένη για εξουσία; Και η αφρόκρεμα της αριστερής διανόησης τι άποψη έχει για τους Ανεξάρτητους Eλληνες; Και όλοι αυτοί που κρέμονταν στα κάγκελα για να έχει το δικαίωμα η κυβερνητική τηλεόραση να μεταδίδει «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι» και να μεταφέρει την πιο χοντροκομμένη προπαγάνδα στα δελτία ειδήσεων; Υστερα από δύο χρόνια, τι έχουν να μας πουν; Συμφωνούν με τον κ. Φλαμπουράρη ότι έχουν γίνει θαύματα παρά τις δυσκολίες; Ή μήπως εξακολουθούν να επιμένουν ότι κάποιοι δεν αφήνουν την Αριστερά να βρει τον εαυτό της και να γίνει πραγματική Αριστερά;