Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Σόιμπλε: Ευθύνη της Ελλάδας η αξιολόγηση. Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση ...

Σταθεροί στις απόψεις τους παραμένουν οι Ευρωπαίοι, μετά και το τελευταίο Eurogroup το οποίο επιβεβαίωσε τις απαισιόδοξες φωνές που θέλουν τη διαπραγμάτευση να παραμένει σε παύση, με τις δραματικές συνέπειες για την ελληνική οικονομία.

Παράλληλα, τα νέα μέτρα βρίσκονται προ των πυλών, παρά τις αναφορές της κυβέρνησης ότι δεν πρόκειται να τεθούν σε εφαρμογή άλλες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.

«Θα πρέπει να ολοκληρωθεί η β’ αξιολόγηση και αυτό είναι ευθύνη της Ελλάδας» υποστήριξε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ερωτηθείς για το περιεχόμενο της συνάντησης, ανέφερε πως «δεν θα ασχοληθούμε πολύ εντατικά με την Ελλάδα, καθώς δεν υπάρχουν νέα».

«Θα πρέπει να περιμένουμε τη συμφωνία για να προχωρήσουμε» έσπευσε να προσθέσει.

Εμείς οι γερμανοτσολιάδες ...

Εμείς οι προσκυνημένοι, ο στρατός των προθύμων, οι σύμμαχοι του Σόιμπλε, οι προδότες, οι Τσολάκογλου, βαρεθήκαμε. Καταθέτουμε, Αλέξη, τα όπλα. Παραδινόμαστε άνευ όρων. Εσύ είσαι ο πρωθυπουργός της χώρας, εσένα εξέλεξε ο ελληνικός λαός. Εσύ θα πάρεις τις κρίσιμες αποφάσεις σε αυτή την δύσκολη ώρα. Σε εμάς μην υπολογίζεις αυτή την φορά… 

Μας λένε ότι ο Αλέξης δεν έφταιξε σε κάτι! Ότι ήταν η τρόικα εσωτερικού που τον εκβίασε και τον εξανάγκασε να αποδεχτεί το τρίτο μνημόνιο! Η αλήθεια είναι ότι το έργο αυτό παίχτηκε με μεγάλη επιτυχία το καλοκαίρι του 2015 κι έσπασε τα ταμεία! Εξήντα τοις εκατό και κάτι ακόμη συγκέντρωσε το «όχι» στο δημοψήφισμα. Έξι Έλληνες στους δέκα υποστήριξε την κυβέρνηση του Αλέξη σε ένα κάλπικο ερώτημα.

Τραμπ: Μέτρα ελέγχου για να μείνουν εκτός ΗΠΑ οι ισλαμιστές τρομοκράτες ...

Νέα μέτρα ελέγχου «για να μείνουν εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής οι ριζοσπάστες ισλαμιστές τρομοκράτες», έθεσε σε εφαρμογή ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, με διάταγμα που υπέγραψε την Παρασκευή.

«Δεν τους θέλουμε εδώ», δήλωσε ο κ. Τραμπ κατά τη διάρκεια τελετής στο Πεντάγωνο για την ανάληψη των καθηκόντων του νέου υπουργού Άμυνας Τζέιμς Μάτις.
Πρόσθεσε ότι «θέλουμε να υποδεχόμαστε στη χώρα μας μόνο όσους θα την υποστηρίξουν και αγαπούν βαθιά τον λαό μας».