Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ: Έτσι βούλιαξαν βιομηχανία και μεταποίηση ...

Όταν μιλούν οι αριθμοί (2).
Τα ψέματα έχουν την τιμητική τους αυτές τις επετειακές ημέρες και η βιομηχανία κατέχει περίοπτη θέση.
Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ στο «ενημερωτικό» επετειακό του σημείωμα, όσο και όλα τα στελέχη του, με πρώτον τον κ. Παππά που το επαναλαμβάνει είτε βρίσκεται στην Ουάσιγκτον είτε βρίσκεται στην Κοζάνη, υποστηρίζουν πως το 2016 είχαμε αύξηση της βιομηχανικής παραγωγής «πάνω από 2%».
Το «μεγάλο ψέμα» (που σύμφωνα με τον Γκέμπελς γίνεται περισσότερο πιστευτό από το μικρό) επιστρατεύθηκε για άλλη μια φορά.
Από τα στοιχεία που ακολουθούν θα διαπιστώσετε και σ’ αυτήν την περίπτωση σε ποια κατάσταση παρέλαβε την βιομηχανία η κυβέρνηση Σαμαρά, σε ποια κατάσταση την παρέλαβαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και πώς την κατάντησαν.
Θα διαπιστώσετε πως το 2011, το 2012 και το 2013 οι αριθμοί ήσαν κακοί – με μια τάση αναθέρμανσης στα τέλη του 2013. Θα διαπιστώσετε επίσης ότι το 2014 βελτιώθηκαν όλοι οι δείκτες. Και τέλος θα διαπιστώσετε ότι από το 2015 ως σήμερα, όλοι οι δείκτες έχουν κατακρημνιστεί. Αρκεί μια ματιά στα υπογραμμισμένα:

Απίστευτο μεν , αλλά βρέθηκε ΕΝΑΣ πολιτικός που τηρεί τις προεκλογικές του υποσχέσεις !!!

Ο D. Trump υπέγραψε προεδρικό διάταγμα για την κατασκευή τείχους στα σύνορα με το Μεξικό.

Στην υπογραφή ειδικών προεδρικών διαταγμάτων για την ανέγερση τείχους στα σύνορα με το Μεξικό υπέγραψε ο Donald Trump κάνοντας πράξη μια από τις βασικές του προεκλογικές εξαγγελίες.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ υπέγραψε επίσης σειρά διαταγμάτων για τη λήψη αυστηρότερων μέτρων για τις αμερικανικές πόλεις που προστατεύουν μετανάστες, σε μια ταχεία κίνηση της νέας κυβέρνησης με στόχο να εφαρμόσει τα σχέδιά της για τον περιορισμό της μετανάστευσης και της ενίσχυσης της εθνικής ασφάλειας.